Je šoférovanie v 9. mesiaci tehotenstva podľa vás nezodpovedné?
Šoférovali ste vo vysokom stadiu tehotenstva? Som v 9m termín 10.3 minuly týžden som bola ba-ke na víkendovú otočku a dostalo sa mi do usi, že to je uz z mojej strany nezodpovedne(bola som na pohrebe mne veľmi blízkej osobe) . Nič mi nieje, prvého syna som prenášala 8dni, aj keby má chytili kontrakcie dokazem zastaviť na odpočívadle, veď kým sa porodí rozbehne nieje to zi sekundy na sekundu. Moja rodina to nevie pochopiť 🤯 aký máte názor vy. Vo februári by som mala ísť na východ opäť a popravde stále si trúfam, no tie reci… 😩
@lenkadenisa ja som išla domov o 8 večer, hoci len tri km a s priateľom a o polnoci voda puk 😀
@wendika dobreee 😄 a veď čo, mňa keby kontrakcie nechytili každých 5min a potom už každé 3, tak aj do nemocnice idem sama, lebo manžel kým sa vychystal ledva sme stihli 😂😂😂
Ja som tak išla BA PO pred pár rokmi 6 týždňov pre pôrodom šiesteho dieťaťa. Nemala som strach. Ani som sa necítila nezodpovedne. Veci do pôrodnice som si viezla v kufri. Jednoducho bolo treba. Aj teraz v lete PO-RK. Bežne chodím do poslednej chvíle autom aj do pôrodnice na porod a po prepustení z pôrodnice som schopná sa odviezť. Ty poznáš svoje limity, nie tvoja rodina.
Tiež som šoféroval a tesne pred tehotenstvom
ja som soferovala na pasy do nemocnice 100km na otocku tusim kazdy druhy alebo treti den ci ako casto sa to chodi. lekar sa tiez divne kukal na mna za to. az pri nastupe na termin ma zaviezol muz. zavisi ako sa citis. ak sa nebojis, neboli ta brucho z tolkeho sedenia, tak v pohode. kazdy to preziva inak

ja som mesiac pred pôrodom išla v aute 140 km, potom na "túru" na Brnčalku (Chata pri Zelenom plese), dva týždne pred pôrodom turistika na Poľanu ( cca hod od auta). Každý robí tak ako sa cíti. A mesiac je veru poriadna doba ešte do pôrodu. Ak si v pohode, vieš ako Ti je a cítiš sa tak kľudne choď. Ja keby som nemala brucho pred sebou, tak som ani nevedela, že som tehotná. 🙂 🙂 🙂