Je toto odtok hlienovej zátky v tehotenstve?
Ahojte, prosím, môže byť toto odtok hlienovej zátky? Ospravedlňujem sa za fotky ale chcela som to co najlepšie zachytit. Som v 31 tt. Pociťujem aj taky malý tlak v konečníku ako keby.
Ja by som šla na pohotovosť
@kiki8989 ťažko určiť. Mne keď odišla, tak toho bolo násobne viac. Ale môže postupne odtekať. Ak náhodou chceš (viem, že je to nechutné) tak ti môžem do SS poslať ako to u mňa vyzeralo. Nechcem fotky takýchto vecí dávať na verejné fórum ale do správy ti to pošlem ak ti to nejak pomôže pri obavách.
@anonym_95bcaa môžem sa spýtať prečo by si šla na pohotovosť v tomto prípade?
Mozno je to len nejaky vytok.
Ak si nie si ista chod na pohotovost. Alebo minimalne zajtra ku svojmu gyn.
@kiki8989 ťažko určiť. Mne keď odišla, tak toho bolo násobne viac. Ale môže postupne odtekať. Ak náhodou chceš (viem, že je to nechutné) tak ti môžem do SS poslať ako to u mňa vyzeralo. Nechcem fotky takýchto vecí dávať na verejné fórum ale do správy ti to pošlem ak ti to nejak pomôže pri obavách.
@anonym_ea8f7b mozno za to ze je to stale relativne skoro?
Mozno ak sa rozbieha porod tak by vedeli este "porodnu cinnost" zastavit.
@anonym_fd9acd hej, pravda, ten tt som prehliadla, resp neuvedomila som si to. Dík za upozornenie. Ja som sa normálne pýtala, nerýpala som.
Inak mne napríkald odišla zátka a dlho som ešte nerodila. Stále, môže to byť len výtok. Kiežby ešte zátka neodchádzala.
@anonym_ea8f7b môžeš, budem rada. Niektoré vo fórach to mali obdobne a mali to tu zatku, iné mali aj primes krvi.
@anonym_fd9acd ďakujem, ak to budem mat ešte ráno, alebo cez noc, tak pôjdem ku Dr ráno.
Ja som zatku z 3 videla iba raz.
Znepokojovali by ma skor tie bolesti-resp tlak.
Hadam je to lepsie. Ono-este dodam. Ak si mozno viac na nohach. Resp narocnejsi den. Vtedy zvyknu byt uz take rozne stavy-ale ono telo sa postupne pripravuje. Ak sa ti ale cokolvek nezda-chod sa dat pozriet.

Ja by som šla na pohotovosť