Kedy porodím?
ahojte mamičky ... kedy porodím ? som v 39 tt a cevix skóre 9 ... ďakujem 🙂
mne povedali, ze do konca tyzdna ale nejako sa na to necitim , ze by som mala porodit a pytala som sa preto lebo to skore mam 9 bodov 🙂
ked sa babo rozhodne, nikdy mi lekar nepovedal nejake cervix skore, ani prve, ani druhe tehu. Asi su take veci aj tak zbytocne, su to vsetko len odhady a dohady.
Ked bude cas
na Nový rok o 13,45 😉 veľa šťastia.....
to čo je cévix skóre. Mne to nikdy nepovedali a to mám 4 deti. Čo všetko už nehovoria tým maminkám sa nestačím čudovať ...
inak pri druhom už porode - bola som už na sále, povedali ocinkovi aby išiel radšej domov, že porod začne až niekedy nadránom a ocinko nedošiel ani za brány nemocnice a už som telefonovala že sa narodila dcéra. Skoro som porodila aj bez lekára. niekedy ani oni nevedia....
No ja som bola v decembry cez sviatky v nemocnici kvoli tomu ze ten cervix som mala iba 1 a cim je nizsi sa zena viac otvara aspon tak mi to bolo vysvetlene ale som bola iba v 6 mesiaci takze ma nadupovali injekciami a sme cakali pred dvomi tyzdnami som ho mala 4 a vcera v poradni uz 6 takze tak 🙂

🙂 Nie sme vestice 😉 Mne pri druhej dcerke povedali na poradni 2 dni pred porodom, ze este minimalne tyzden... A za dva dni sa narodila 🙂 presne v termin porodu.