Kedy ste sa chystali do pôrodnice?
Som v 30tt, kedy ste sa nachystali do pôrodnice? 🙂
@ivinkapink takže sa mám radšej skôr
Ja som mala veci do pôrodnice nakúpené pre seba a maleho okolo 33tt. Dobre ze som sa nachystala skôr. V 35tt som skončila v nemocnici a v 37tt uz bol malý na svete.
Teraz som znova 34tt a uz mam všetko, len si ešte musím zbaliť veci do kufra.
odporucali nam na porodnej priprave od 35-36tt uz byt zbaleni, ja som aktualne 35tt a uz som viac menej nachystana
@vierocka888 aj ja mám už niečo len pár veci mi chýba🙂 prečo si skončila v nemocnici v 35tt ak smiem vediet🙂
keby som mohla vratit cas, tak by som bola uz v 32-33tt zbalena, nikdy nevies...moze sa ti pritazit a skoncis v nemocke ako pise vierocka888..ved co sa stane ked budes mat veci nachystane v taske o tri tyzdne skorej?
@ivinkapink to je pravda 🙂 radšej skôr ako na poslednú chvíľu
Mne začal prudko stúpať tlak, opuchala som. Mali podozrenie na preeklampsiu. Ta sa nepotvrdila, no maly mal aj zle výsledky stale na pasoch tak po 2 týždňoch ked sa môj stav nezlepšil, rozhodli sa pre akútnu sekciu. Nakoniec bol malý 2x omotany pupocnou šnúrou okolo krku, takže preto som mala problémy aj ja.... vďaka Bohu všetko dobre dopadlo.
mna to velmi skre, lebo som chcela muza pri porode, ale nemala som veci so sebou, tak ho poslali domov, ze ved som prvorodicka a skor ako o tri styri hodiny neporodim...lenze ja som porodila do 20minut a nebol pri mne :(
ako vždy na poslednú chvíľu...takže až keď ma chytili kontrakcie čo môj mm okomentoval - to sa na teba podobá a otočil sa na druhú stranu a spal ďálej...😀
@vierocka888 Jejda, tak aspoň že všetko v poriadku držím palce🙂
Ďakujem, snad to tento raz bude mat lepsi priebeh 😅
Aj tebe prajem nech je všetko ôk a super rychly pôrod a malo šitia 😄✌
Veci si uz radsej dokúp, zbalené byt zatiaľ nemusia rovno v kufri, no radšej už to mat z krku pre každý prípad 😊
posledny mesiac pre istotu...pri prvom....pri dalsich to bolo na poslednu chvilu 🙂
Začala som v 32tt hrnček a príbor som dolozila v deň pôrodu 😂
Pobalila som sa v 30tt, dobre som urobila - maly sa narodil v 34tt. Prisiel na mna blby pocit, ked babe z terminoviek odtiekla voda v 27tt a porodila. Tak pre pokoj v dusi som kupila co bolo treba a hodila to do tasky. Ked mi zacala odtekat voda aspon ma nechytila panika, ze nemam nic nachystane a co brat.
V nejakom 37. - 38. Tt, a nakoniec som porodila v 41. Tt.
Pri prvom v 34tt som sa narychlo balila, praskla voda. Pri druhom som sa radsej uz v 29tt a rodila som v 41tt ako naschval :D
Ja odporucam zabalit sa skor a tašky schovat 🤣... ja som sa zbalila hned ako som nastupila na matersku takže nejaky 35tt a prve dva tyzdne má pohlad na tašky upokojoval ze som pripravena, lemur ako sa blížil termín, ženy v terminovkach rodili ako na pase a ja staaaale nic a tie tašky stali ako pomnik pri postielke 🙈🙄 ... tyzden som mala poslickov a len som kruzila okolo tych tasiek 🤣
Ja som od 30 týždňa sa balila tak postupne a definitívne komplet asi v 35 som bola, keby náhodou. Aj na príprave odporúčali zhruba v 35 týždni byť už nachystana do pôrodnice. Ale napokon som rodila týždeň po termíne ale zase taška jest nepýtala a keby dačo, radšej mat nachystané
Ja som sa balila 4 týždne pred plánovaným pôrodom. Začala som rodiť pár dni potom ako som sa zbalila 😁
33tt a už prejstotu balím pre pokoj v duši hlavne manželovej duši 🙂
V 34tt som bola par dni v nemocnici a hned ako ma pustili, som si pobalila tasku. Za mna radsej skor ako potom nahanat 😉💪
Ahojte čakám bábätko som v 39tt a mám už zbalené veci len sa kus bojím

pri prvom som to nestihla v 35tt 😀 pri druhom som bola radsej uz skorej zbalena..