Koľko ste pribrali do 33 týždňa a celkovo do konca tehu?
Ahojte - pytam sa preto lebo ma lekar drbe za vahu , a pritom som uz vysadila komplet sladke , vecer sa neprejedam a aj tak co tyzden to viac ako pol kila hore . Kolko kg ste pribrali do 33tt a potom celkovo od 8 mesiaca a kolko ste po porode dali dole ?
ahoj..ja som v 36tt...a pred tehu som mala 60kg...a teraz mam 80kg..takze zatial mam +20kg.. 🙂
Ahojte babuľky, ja som začínala na 57 kg, teraz končím 34 týždeň a mám 70 kg. Doktorke sa to tiež moc nepáči, ale zasa nejaké obmedzovanie a držanie "diéty" v tomto stave nemienim praktizovať. Treba sa správať tak, aby sa človek cítil hlavne dobre a myslieť na drobčeka a nie ho nechať hladovať kvôli lekárom 😉
baby ja som v 32 týždni a mám 13kg navyše,,,,,pri prvom tehu som pribrala ,24kg,do roka to bolo dole a pri druhom 13kg
takže každé tehu a telo je iné,,,,ako mám mierne depky,,,,,,,ale nevadííííí
ja za cele tehu 12 kil. a uz som 5 a pol mesiaca po porode a este stale sa nevopcham do riflii 😒 co uz 😅
teraz v 33 tt mam 11 kg. v prvom tehu celkovo 21 kg.
Moja doktorka ma tiez buzeruje kvoli vahe, som 25 tt a pribrala som zatial 6 kg (zo 65 na 71). Ze vraj som otehotnela UZ s nadvahou 😖, tak sa mam krotit... Z kazdej poradne odchadzam dobre nahnevana, uvidime ako to pojde dalej....
co sa doktorovi nepaci, jeeeemine, sak mas krasnu vahu, a uplne tabulkovy prirastok na vahe...juj, ja si nepamatam kolko som pribrala do 33tt, ale strasne veeeeeeeeeeeeela, maly sa narodil v 37tt, a to som mala 25 kilov naviac. zacinala som na 50tich kilach pred tehu a rodila som ako 75 kilova 😀 keby som rodila v 40tt, tak mam podla mna aj 30kilov naviac 🙂
teraz ma maly 5,5 mesiaca, a ja mam este 6 kilov naviac.
@hevka no tak to potom nechapem ani ja ☹ kaslat na taku doktorku !
mne doktor povedal aby som pokial mozno nepriberala zatial v tehotenstve ale ja som 163cm a 67 kg to je uz uplne nieco ine lebo moje BMI je uz v pasme nadvahy, zatial co tvoje je stale v norme.
nic si z nej nerob, nestresuj sa pre to.
ja som zacinala tehu uz s nadvaho BMI 27 ja mam do dnesneho dna +9kg a lekar mi nepovedal nic, a este pat tyzdnov pred sebou a to som do 27tt mala len +3kg, najviac sa pribera posledne tyzdne resp aspon ja, ale som si aj vsimla ze mi omnoho viacej chuti sladke posledne dva tri tyzdne, mozno je to aj tym ze som pn a cele dni sa doma nudim ...u kazdej zeny je to ale individualne....niekt. priberie viac niekt. menej a takisto niektora schudne rychlejsie ina pomalsie, moja mamina pribrala cez 20kg pri kazdom z troch tehotenstiev a uz s porodnice odchazdala na povodnej vahe....urcite by som ziadnu dietu nedrzala.........
apropo je sice pekne ze ma lekar starost ale ine je ked povie lekar zene kt. pribrala cez 25kg ze je to dost a su urcite zdravotne rizika ako ked to povie zene co priberie 11kg.
Baby,mne to nedá nenapisat sem... Do každej poradne ako aj dnes,idem zúfalá že ma sestricka s doktorom ZAS zdrbú,že som pribrala. Som v 34tt. Začínala som so 60kg,dnes mam 76. To je 16kg čo je strašne veľa,teda aspon mne sa ro zdá. Stravujem sa normálne,papam veľa ovocia,sladkosti skoro vôbec,ešte aj Lucku pijem,čo mi doky nakazal... Neviem či sa kíl niekedy zbavim,ale hlavne aby maličká bola ok
ako keby som citala o sebe 🙂 som v 33tt + 3, prave som sa vratila od doktora a ten si tiez neodpustil poznamku na moju vahu "mali by ste sa krotit mamicka" ....Pred otehotnenim som mala 55 kg pri vyske 174 cm, teraz mam 69 :( Predtym som neriesila vahu, teraz jem stale rovnako, dokonca male porcie viackrat denne, lebo mala mi tlaci na zaludok a ono to ide hore nejak samo....
ahojte nepozná niekto dobrú decku lekárku v Martine- Košúty
ahojte, chcem sa spýtať či sa niektorej stalo že v poslednom trimestri nepribrala lebo ja som zatial
v 34 týždni a za posledný mesiac som nepribrala a hovorí sa že dieťa pribera práve posledné tri mesiace tak neviem ...
ahojte baby, no ja som zacinala na 62,5 a teraz som mala 74 kg .. uz vylucujem sladke napoje, aj sladkosti celkovo .. hm aj ked mi to mooooc chut 😀 inac som v 29 tyzdni a lekar ma tiez zvozil .. ze to je vela .. lebo som dala tento poslendy mesiac 4 kg, a ze to je moc ze sa mam zmestit do 2kg za mesiac ... tiez mi vravel ze sladke vody a melony su pre tehotne zeny postrach , ze z toho rychlo priberame .. tak som zvedava este kolko dam do konca tehotenstva 😀
Ahojte, chcem povzbudit vsetky maminy, ktore trapi priberanie v tehotenstve - pri prvom tehotenstve som pribrala 16 kg a z kazdej poradne som odchadzala pomaly so slzami na krajicku, co ma doktor vzdy zbuzeroval, ze vela priberam. Druhykrat som bola tehotna pri pobyte v zahranici, tak isto som pribrala 16 kg a z kazdej poradne som odchadzala s pocitom manekyny, co ma doktor vzdy vychvalil ako super vyzeram. Takze maminky, hlavy hore, dolezite je, ako sa citite, nie co ukaze tabulka! A kila zidu dole, toho sa nemusite bat!
Ahoj ja som 33. tyzden a pribrala som 10 kg, teraz to zacalo ist prudko hore uz je asi uplne jedno co zjem, za poslednych 7 dni 1,5 kg 🙂 Ale vela pracujem este a plavam 2-3 krat do tyzdna a citim sa super
🙂
33tt +6,9kg
Za cele tehu 9,5kg cca...
Baby to date dole.ja ked som bola tehu tak som zacinala na cca 65kg a skoncila som na 88kg cize som pribrala 22kg.od 3mes.som bola na pn bez vychadzok.trvalo to 2 mesiace az potom mi dr. povolil konecne vychadzky.ja som rodila sc cize s vahou 88kg v nemocnici som dala na vahu 75kg ked som sa vratila domov a potom zvysnych 8kg behom pol roka.teraz mam 68kg 176cm.tak sa nebojte a vychutnajte si tehu.a este na zaver co to mate za dr. Mna moj nikdy nezvozil ze moc priberam pocas tehu a to som moc papala sladke. 🙂
Ahoj @bulik30 , ja som zatial este len v 30tom tyzdni a pribrala som 4 kila. Ono sa ale hovori, ze najviac aj tak priberies v tom poslednom mesiaci, vtedy aj babo najviac nabera na vahe 🙂
Ja som mala 67kg ked som otehotnela v priebehu mesiaca som "zgrcala"dole 4kg a potom ked skoncili nevolnosti som sa vypapala na 78,5kg.z porodnice som isla domov s vahou 66kg 🙂 vsetko co mi chcela doktorka zakazat prikazat tak jednym uchom dnu a druhym von🙂a mam krasnu zdravu dceru🙂
no inac, ja som sa tiez zgrcala z 55 kilov na 49 kilov a to uz som bola na konci stvrteho mesiaca. na vahu nehlad, hlavne, nech je male zdrave 🙂
no ja som pri prvej pribrala 20 kg, dalo mi námahu to ako tak dat dole, potom som znova otehotnela ale za celé tehu som pribrala 10 kg, čiže riadny rozdiel.. a po týchto dvoch mojím detoch som schudla ešte 5 kg pod svoju povodnú váhu a držím si to už 5 rokov 🙂

ahoj ja som pribrala cez 35 kg,potom som sa ku koncu tehotenstva radčšej nevažila.A teraz mam 61kg-takže 2 kg mi ostali. 🙂