Krútenie v bruchu v treťom trimestri
Kočky, hľadám, guuglujem a nemôžem sa dopátrať či je to normálne v treťom trimestri alebo ... ? Už cca 5 dní mi po jedle krútieva v bruchu ale nepreženie ma, to ma asi len 2x ... Podľa mňa to viróza nie je to by ma častejšie preháňalo a nemala by som chuť do jedla.. prosím má niektorá z Vás s niečim takýmto skúsenosť? 😒 ďakujem ..
@nicebaculka sakra .. 🙂 lebo nechcem zbytočne chodiť ku dr. a sťažovať sa na každé pichnutie, zabolenie 😀 ako nejaká citlivka ..
tak to by som i ja chcela vediet pretože mam ten isty problem
pravdepodobne sucast tehotenstva, zaludok je tiez dost zmackany, creva, vsetko...cim dalej, tym viac. Ak mas pochybnosti, konzultuj lekara, je to zopdovednejsie, ako bat sa, ze budes za citlivku.
@uberfrau no ak ta picha a pod,, to bude asi tym ze sa ti stale roztahuje maternica.. teda toto mne vzdy povie pmoj gyno 🙂 nicoho sa neboj
@nicebaculka to pichnutie som len tak obrazne použila 😀
@uberfrau jaj taak,,, no newem potom,, ale podla mna to nie je nic zle,,, neboj sa....🙂

@uberfrau ahojky,, no ja som v 27tt a tiez mavam krutenie v bruchu ako keby som mala mat riedku stolicu ale nic,,, neviem neviem z coho to bude