icon

Mali ste v poslednom mesiaci tehotenstva kŕče v nohách?

dalilali
31. máj 2012

mam posledne 2 tyzdne problem ze sa budim nad ranom na priserne krce v lytkach

Strana
z2
1ivanka1
31. máj 2012

@katren fúúha, to vážne? to musí byť náročné 😒
ale detičky z toho ešte možno vyrastú 🙂

sophina
31. máj 2012

@1ivanka1 No uvidime ... ale nechcem prenasat, ved uz teraz ledva fucim a hybem sa ako tulen bez plutiev ...
uz to chcem mat za sebou 🙂 fakt ze ano 🙂 🙂 🙂 asi ako kazda z nas "junoviek" ...

katren
31. máj 2012

@1ivanka1 no ja dufam, ze ano.... 😉

katren
31. máj 2012

@sophina
@1ivanka1 baby....ja som takto pred rokom cakala tiez kedy sa konecne rozpadnem a teraz trpnem, aby sa to nerozbehlo skor.... 😅

1ivanka1
31. máj 2012

@sophina ja potrebujem byť 2 v 1 ešte tak do 14.6 kvôli škole a potom už môžem ísť na to 🙂 🙂 🙂

kormelia11
31. máj 2012

@dalilali ja som to mala tiez 🙄 ale ja som castejsie dostavala aj do stehien strasne krce to bola bolest ale tak porod nemas uz tak daleko po nom to prejde...mne sa potom tak ulavilo 🙂

1ivanka1
31. máj 2012

@katren inak pozerám že detičky máš dosť malé a máš tam malé vekové rozdiely...ťa akože normálne obdivujem 🙂 🙂

sophina
31. máj 2012

@1ivanka1 No ja by som najradsej rodila 11.-15.6 , vtedy mam dceru v skole prirode ... a nebudem musiet sa strachovat kazdu noc, ze co s dcerkou ked mi odtecie plodovka, alebo zacne porod ... ach jo ... ja mam z toho stres len ...
@katren

katren
31. máj 2012

@1ivanka1 😅 no zadarilo sa.....3 roky sme sa snazili a potom sa to nejako rozbehlo 😀 😀 😀 rozdiel 18 a teraz 15 mes. 😀 ale nemenila by som 😉 😎

1ivanka1
31. máj 2012

@sophina tak to verím,,keby to tak išlo nejako naplánovať...a nemáte niekoho vybaveného kto by k nej tak na rýchlo prišiel??

katren
31. máj 2012

@1ivanka1
@sophina baby, zas tu kecame o inom 😅 😀 😀

1ivanka1
31. máj 2012

@katren 😀 😀 a vcelku sa vám to dobre rozbehlo 🙂 🙂 ale aspoň tie detičky si budú rozumieť a hrať sa spolu..na to je to výhoda..a nemusíš prerušovať materskú 🙂 🙂

1ivanka1
31. máj 2012

@katren
@sophina
šak teda také témy tu zakladajú 🙂 🙂 🙂 o krčoch v nohách sa toho nedá veľa kecať 😉

katren
31. máj 2012

@1ivanka1 ale uz som povedala, ze koncim.....aspon na 3 roky 😀 😀 😀 😀
a mm som povedala, ze ziadnu antiku brat nebudem, ze si ma pipika zauzlovat 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sophina
31. máj 2012

@1ivanka1 V podstate som dohodnuta so susedou (ta ma teraz zlomenu ruku, tak je doma) a su pripraveni aj svagrovci ... popripade este dcerkin otec .. takze tak ... ale aj tak nechcem v noci,, chuda bude v strese .. teda to je uz teraz 😀

1ivanka1
31. máj 2012

@katren počkaj vy by ste chceli ešte 4? 🙂
a suhlasil s tvojim nápadom?

1ivanka1
31. máj 2012

@sophina a tak keď s ňou má kto byť tak je to v poriadku..
inak keď ma to chytí v noci ja budem dobre vystresovaná 😒 😒

katren
31. máj 2012

@1ivanka1 no jasne, ja som z 3-och a mm je zo 4-roch.....ja som vravela, ze chcem deti kazde v inom rocnom obdobi 😀 😀 😀 😀 😀 no, zatial mam zimne a letne a teraz zas zimne...... 😀

1ivanka1
31. máj 2012

@katren tak Vás teda vážne obdivujem...ja mám niekedy strach ako budeme zvládať jedno dieťatko.. 🙂 zo všetkých stránok...a hlavne ako zvládnem pôrod 😒
ale teda pri jednom ostať nechcem,, ale 2 mi asi postačia 🙂
tak na tie obdobia vám to nejako nevyšlo...vám bude chýbať ešte jar a leto 🙂

1ivanka1
31. máj 2012

@katren teda jar a jeseň 🙂

katren
31. máj 2012

@1ivanka1 no bude, ale co uz...... 😀 😀 😀 😀 ti poviem, ja mam teraz viac casu pri dvoch ako pri jednom 😉 zahraju sa spolu, ked ide spat jeden, tak samozrejme aj druhy.... 😀

sophina
31. máj 2012

@katren No aj moj MM chce druhe /tretie/ hned ako to bude mozne ,, prvu dcerku mam z prveho manzelstva ... a teda mm je z 5tich deti ... takze ja som takto o rok mozno znovu tehulka... ale povedala som ze nech sa ma to opyta po porode ... 😎

1ivanka1
1. jún 2012

@katren to vážne? inak ešte som chcela aj napísať, že dve malé deti a ešte aj MK stíhaš.. 🙂 musíš byť fakt šikovná 😀 😀 keď sa spolu zahrajú to je super a Dominika by už mohla začať aj bračeka opatrovať, no nie? 🙂

sisuss
12. júl 2012

@dalilali ahoj, ja som mala krče pri malej a toto isté začína mi teraz a to som iba v 29tt. používam krém-gel VARIXINAL gel, ním si ponatieram lýtka a povolí mi to🙂)))))

Strana
z2