icon

Mám nárok na vychádzky počas rizikového tehotenstva?

simafal
21. máj 2024

Ahojte baby už mesiac som na rizikovým s tým že teda nemám vychádzky mne ale už s toho doma hrabe mám nárok na vychádzky?

sisa_s
•
21. máj 2024

Vychadzky posudzuje lekar...ak mas napr.lezat s vylozenymi nohami a nerobit nic kvoli rizikovemu, vychadzky ti neda...pytaj sa gynekologa

kl21
•
21. máj 2024

Ja som mala vychadzky, povedala som doktorke, aby mi dala 🙂

butterflyeffect
•
21. máj 2024

Po prvej kontrole ti moze napisat, ja mam 2 hodiny doobedu a 2 poobede-ja ich malo vyuzivam lebo mi je brutal zle, ale tak raz-2x do tyzdna vybehnut je fajn.

mogaa
•
21. máj 2024

a@simafal záleží od konkrétnej diagngózy, ťažkostí a od konkrétneho gynekológa...náš napr.dáva vychádzky najskôr po mesiaci....vychádzky nie sú nárokovateľné, ich opodstatnenosť je na zvážení daného lekára, rovnako ich posudkový lekár môže zrušiť alebo zmeniť....

engiii
•
24. máj 2024

Záleží od gynekológa ja som bola na rizikovom mne absolútne nedal prvé aj druhé tehu .tera v druhom žiadne vychádzky až nejaké 3 týždne pres materskou mi dal poobede aspoň lebo už som mala oblezaniny a to som ho doslava prosila. Inak mi bola aj kontrola ako som vychádzky nemala 2x dokonca a to som prišla zrovna z nemocnice