icon

Mám robiť vodičák v ôsmom mesiaci?

lussi211
2. jan 2012

Ahojte maminy a budúce maminy, poraďte mi mám dilemu. Chcem si robiť vodičák ale osm v 8mom mesiaci, urobila by som si aj skôr ale neboli peniažky a neskôr sa bojím že už nebudem mať kedy a verím tomu že budem potrebovať aj auto.Jazdiť už v podstate viem len nemám papiere , takže nejaký stres by to pre mňa nebol...čo poviete na to poraďte mi.

Strana
z2
uberfrau
11. júl 2012

@tomika .. Ja som robila vodičák v 6. - 7. mesiaci a pohoda 🙂 Teraz som v 33tt a šoférujem normálne v pohodičke aj s bruškom 🙂

tomika
Autor odpoveď zmazal
eri28
16. júl 2012

@lussi211
@tomika

neviem ako to potvrdi, doki treba tam mat papier od lekara, myslim, ze 8, mozno uz nie, ale v 6 este ked v pohode obsedis v lavici, tak by si mala zmaknut, aj ked niektory policajty to na skuske nemaju radi, lebo vedia, ze treba privriet ocko, a myslia, si ze zena je tam aj preto, aby sa zlutovali, ale ked autoskola nema nic proi a ty mas trpezlivost, tak by si to mala zvladnut, pri teste ti nikdo neprizmuri oci, tam treba presne a trefne su prisny, ale auto nie je hracka, no a tu jazdu neako odsoferujes 😀

eri28
16. júl 2012

@tomika myslim, ze vela bab robi vodicak, a nikdy nejazdili to ta tam ani nenaucia praxou, ziskas vsetko, tam stihnu dat akurat navod ako jazdit a ty vyskusas, a ides na skusku, a ked chces naozaj jazdit zivot ta nauci 😀

segra moja chcela vodicak, neviem preco, lebo urobila az na druhy pokus, a za auto nikdy nesadne boji sa 🙂 , no a druha experimentovala skor ako mala papier, a po vodicaku, jazdi jedna radost 🙂 , je to na tebe 😀

eri28
16. júl 2012

@tomika no a este som zabudla najlepsie po vodicaku sadnut za auto a jazdit, lebo pokial to nezacnes, nezautomatizujes trosku do praxe po rokoch ta mozno strach do auta nepustis, a aj tak si doplatis len jazdy, aby ta to niekto znovu naucil 😀 , alebo aspon pripomenul, co si zabudla 😵

eri28
16. júl 2012

bany uz som to v jednej teme pisala ja to fakt nemam rada, ked niekkto hodi otazku, vsetci nabehnu z radami, a on sa uz neozve, ved mamina uz v tedy ma asi aj baby mesiace ubehli, a dozvieme sa ako si dopadla z vodicakom, ci naco pisat???????
odpis , diky 🙂

eri28
16. júl 2012

@lussi211 ale ty si tu uz davno nepisala, mozno si zmyzla aj ty, no co uz...

stanislavao
16. júl 2012

ja som jazdila do posledneho dna. este den pred porodom som bola autom v meste a behala po obchodoch. soferovanie mi nevadilo.

eri28
16. júl 2012

@tomika neskoro, ale uz som v obraze niekedy sa tak zacitam, ze nevsimnem datum, vsak babo sa ti narodi a mozes nabehnut do autoskoli 😀

tomika
Autor odpoveď zmazal
eri28
16. júl 2012

@tomika asi si na slovensku, ano ja som dva krat nepresla, raz som sa neucila, na testy, a jazda hruza, zle v krizovatke, a druhy pokus bol lepsi, ale robila som autoskolu velmi nevhodnom case nikomu neodporucam perusit, alebo sa vratit spat na jazdy, aj ked baby je vedci dovod ako moj, no ja som ju robila dlho, nie ze by mi to neslo, ale vela som cestovala, a vracala som sa spat do skoly po dlhej dobe, co nerobi dobrotu, tak ani policajt nebol ustretovy, a dali mi dalsi pokus, ucitelka super, ale ja som ho nestihla odstahovala som sa do zahranicia na trvalo a tu su ceny este vyssie, v NL 1350 eur plus minus ako si sikovna, skoro mi padla sanka, ani moj plat z daleka tolko nesiaha, kedze tu este nie som uplne doma, tak nakoniec ked na to nasetrim 😀 , este budem rada, ze tam nepojdem ako debil, ked im nebudem vela rozumien 😀 , ale vodicak chcem urcite, tak asi tak ako ty na buduce leto snad 😀
uz sa mi nechce vraciat spat domov aj ked je to u nas lacnejsie, ale zase tu treba skusky slovensky tu neplati, tak asi na to kaslem zacnem tu a bude 😵

uberfrau
19. júl 2012

@tomika myslím, že väčšina autoškôl poskytuje školné na splátky takže sa to dá utiahnuť ;) .. dokopy aj s kolkami to výjde do 500€ ..

Strana
z2