icon

Mám ukončený 39. týždeň a krvácam

nadaa1
5. apr 2018

Ahojky som v 39 +1 a včera večer mi išla trocha krv ale taka priesvitná a dnes ráno tiež je to normálne alebo sa mán báť ?? Môj dojtor má dovolenku a bývam v Nemecku tak tu je to trocha komplikované zostupovaním bábätko sa hýbe ale mám strach !!

majcika
5. apr 2018

Mas tyzdne ked porod moze byt kedykolvek. Tak nemas co premyslat ale ist do nemocnice. Tam ti skor poradia

miriamn76
5. apr 2018

@nadaa1 a nemozes ist do nemocnice? Ja som zacala krvacat tak mierne o pol siestej a o pol osmej sa dcera narodila bola som v 38 tyzdni.

nadaa1
autor
5. apr 2018

@miriamn76 ale zatiaľ nemám bolesti ako pri 1 bábu môže to byť príznak pôrodu ?

axamietnicka
5. apr 2018

urcite vyhladaj lekara, uz mozes porodit kedykolvek... ta krv bude asi hlienova zatka, cize porod by mohol nastat do 2 dni.... ja som porodila v 38 tt a dva dni pred porodom som tiez trosku krvacala, hned som sla k lekarke. drzim palce 🙂

ludka140281
5. apr 2018

@nadaa1 nám kážu aj pri akomkolvek krvácaní v termíne okamžite ist k dr...na izbe som mala kočku,ktorej takýmto sposobom(krvácaním) odchádzala hlienová zátka.....radšej sa nechaj prezriet dr,,,ked citiš pohyby,tak to je dobre

ivca88
5. apr 2018

Moze to byt zatka, čo je normalne, ale moze to byt aj cokolvek ine. Napriklad vcestna placenta.
Radsej chod na tu pohotovost.
Pri zatke by nemalo ist zase mnoho krvy. Skor take spinenie. Popripade krv, ale nie prernamentna.

mogaa
5. apr 2018

tiež by som to riešila ešte večer pohotovosťou, ráno lekárom...aj v Nemecku musí lekára niekto zastupovať...musí ťa pozrieť lekár cez net ti nikto neporadí či ide o prípravu organizmu na pôrod alebo niečo iné....aj ked ide len o malé "špinenie"(pár kvapiek), treba ťa vyšetriť...račej nech ťa vyšetria zbytočne ako by sa malo niečo zanedbať..môj predpoklad je, že je to tým, že už si pred pôrodom, ale môže to byť rovnako aj zápal čokolvek.....

miriamn76
5. apr 2018

@nadaa1 ani ja som nemala iba ma tak pobolievalo brucho ako ked sa mala pretacala.

ajbka
5. apr 2018

Okamzite pôrodnica. Veď Nemecko nie je Afrika.

veverickav
5. apr 2018

Mnr odtiekla zatka...vyzeralo to ako keby som dostala kramy..do par hodin bola mala na svete..a tiez ma najprv nic nebolelo. Vela stastia 🤞🌷

bluka2
29. máj 2018

@ajbka aj v Afrike sa s takým chodí do pôrodnice resp. na príslušne miesto. Inak súhlasím