Mám ukončený 39. týždeň a krvácam
Ahojky som v 39 +1 a včera večer mi išla trocha krv ale taka priesvitná a dnes ráno tiež je to normálne alebo sa mán báť ?? Môj dojtor má dovolenku a bývam v Nemecku tak tu je to trocha komplikované zostupovaním bábätko sa hýbe ale mám strach !!
urcite vyhladaj lekara, uz mozes porodit kedykolvek... ta krv bude asi hlienova zatka, cize porod by mohol nastat do 2 dni.... ja som porodila v 38 tt a dva dni pred porodom som tiez trosku krvacala, hned som sla k lekarke. drzim palce 🙂
@nadaa1 nám kážu aj pri akomkolvek krvácaní v termíne okamžite ist k dr...na izbe som mala kočku,ktorej takýmto sposobom(krvácaním) odchádzala hlienová zátka.....radšej sa nechaj prezriet dr,,,ked citiš pohyby,tak to je dobre
Moze to byt zatka, čo je normalne, ale moze to byt aj cokolvek ine. Napriklad vcestna placenta.
Radsej chod na tu pohotovost.
Pri zatke by nemalo ist zase mnoho krvy. Skor take spinenie. Popripade krv, ale nie prernamentna.
tiež by som to riešila ešte večer pohotovosťou, ráno lekárom...aj v Nemecku musí lekára niekto zastupovať...musí ťa pozrieť lekár cez net ti nikto neporadí či ide o prípravu organizmu na pôrod alebo niečo iné....aj ked ide len o malé "špinenie"(pár kvapiek), treba ťa vyšetriť...račej nech ťa vyšetria zbytočne ako by sa malo niečo zanedbať..môj predpoklad je, že je to tým, že už si pred pôrodom, ale môže to byť rovnako aj zápal čokolvek.....
Okamzite pôrodnica. Veď Nemecko nie je Afrika.
Mnr odtiekla zatka...vyzeralo to ako keby som dostala kramy..do par hodin bola mala na svete..a tiez ma najprv nic nebolelo. Vela stastia 🤞🌷

Mas tyzdne ked porod moze byt kedykolvek. Tak nemas co premyslat ale ist do nemocnice. Tam ti skor poradia