icon

Máte skúsenosti so skákaním na fitlopte na vyvolanie pôrodu?

nati41
30. aug 2021

Ahoj ma niekto tuto skúsenosť. Prípadne iné rady ? Ďakujem

mauduska
Autor odpoveď zmazal
dominika_sk
30. aug 2021

Prepač , ale skakanie na fitlopte je obrovsky mytus. Na fitlopte sa ma možno pohojdavať ale hlavne sa maju robiť kružive pohyby s panvou aby hlavička zostupila a zarotovala do porodnych ciest.

kiki68
30. aug 2021

Jo ak myslis, ze tam nieco vyskaces a kuriatko vysedis 😉🤷‍♀️ Za pokus nic nedas

nati41
autor
30. aug 2021

@mauduska no ty si vtipná

zafir01
30. aug 2021

@nati41 skákanie mi vyslovene zakázali pôrodné asistentky. Vraj dochádza potom k opuchu a pôrod sa predĺži. Mala som sedieť a krútiť panvou, ale to už keď sa začínali kontrakcie

timetotime
30. aug 2021

mne pomohla horuca sprcha 🙂 skakanie na lopte nic, no doktorka odporucala sex

miadi
30. aug 2021

Nic z babskych receptou na vyvolanie porodu mi nefungovalo.ani sex 😂musis vydrzat. Nechaj to na prirodu . Alebo dr. Jeden porod mi vyvolavalj koli vysokemu tlaku vaginalnym balonikom - ten da dr tak blizko cervixu ze nastartuje jeho otvaranie .. a potom oxytocin umele kontrakcie a rodia .vydrz.

nati41
autor
30. aug 2021

@timetotime sex nepomohol a už som momentálne týždeň v nemocnici a jediné čo tu mám tu loptu preto sa pýtam. Sprcha zatiaľ tiež nepomohla ani najnovšie injekcia na vyvolanie proste nič ani jeden krč ani jedna kontrakcie.

nati41
autor
30. aug 2021

@miadi no už od 20 prenášam týždeň som už v nemocnici a už tu vazne nechcem byť ani deň navyše ☹ vyvolávacka čo som dnes dostala zatiaľ nepomohla.

miadi
30. aug 2021

@nati41 skoda ze ti nedaju ten balonik 😔Mne ho dali vecer sla som domov stym spat druhy den na 5cm
Dali oxytocin a za 4.5h bol maly na svete. Drzim palce nech nieco zaberie nech stebou nieco robia. A vsetko dobre dopadne.

miadi
30. aug 2021

Vola sa to Foley bulb induction ale asi to nepoznaju?

nati41
autor
30. aug 2021

@miadi ďakujem pekne no asi nepoznajú alebo majú svoje metódy. Ďakujem snáď sa to do konca tyzdna podarí. 🙂

miadi
30. aug 2021

@nati41 drzim palce ked nebudes spokojna stym co robia /nerobia mozes skusit inu nemocnicu . ( uz tu take bolo ze baba prenasala 2t v nemocnici a nakoniec zmenila nemocnicu sla do inej a v ten den aj rodila)drzim palce nech je to co najskor.

queen16
31. aug 2021

@nati41 ja som v pôrodnici pred dvomi týždňami použila fit loptu v sprche celé bolesti som presedela na nej a veľmi mi pomohla rýchlejšie som sa otvorila takže pôrod netrval dlho 🤗

nati41
autor
31. aug 2021

@miadi ďakujem tak po dni skákania na lopte a jednej injekcii som konečne z 0 otvorená na 2cm tak verim ze už to príde 🙂

miadi
31. aug 2021

@nati41 super Hlavne setri sili energie na porod spi kym sa da. Ja som mala jeden 37h kontrakcii porod co som nejedla nespala stale na nohach a potom som bola vycerpana.. drzim palce daj vediet ci uz ! Nech ti mozem gratulovat. Uz nech ste doma pekne v klude ❤️

nati41
autor
5. okt 2021

@miadi Tak hneď prvého som porodila 🙂 Hneď večer 31ako sme písali som začala mať kontrakcie. Takže fitlopta pomohla. 🙂

miadi
5. okt 2021

@nati41 Mozno dosli prirodzene len si bola predtym na lopte . To nezistime ci to malo suvis ale blahozelam.