icon

Môže sa bábätko v 9. mesiaci ešte otočiť?

29. apr 2026

Dobré ráno, dnes som 36+4. Včera som bola na poradni po dvoch týždňoch a dr mi povedala,že malý sa znova pretočil hlavičkou hore. Už teraz je tam dosť stiesnený,ako mi sama povedala a už má 3200g. Myslíte,že je šanca,že sa ešte pretoči ? Dr ma poslala,aby som si zajtra išla vybaviť termin sekcie. No ja som s tým už celkom stotožnená a naklonená tomu cisárskemu. Boli ste v podobnej situácii? Vďaka.

weruska1311
29. apr 2026

@anonym_autor ja som 38+1 a malý sa točí hore dole ako na kolotoči… zajtra mám odbery a v utorok predoperačné .. tak uvidíme ako nakoniec porodime 😀
Takže tvoje bábätko sa samozrejme ešte môže otočiť 😊

michaela329
29. apr 2026

@anonym_autor kolegyňa už mala termín sekcie a malý sa vypýtal skôr a bol pretoceny dole - stihol to behom týždňa 😀

maryetta
29. apr 2026

Kamoske sa otocil v noci pred sekciou.

anonym_0d2f69
29. apr 2026

Jasne ze moze. Mne sa otocilo. A kamoske par dni pred.

kiki68
29. apr 2026

@anonym_autor moze sa aj v den porodu, aj pocas zial. Mne sa stalo to, ze sa dieta pocas porodu uplne zle otocilo. A tiez do 35tt sa tocila hore dole, vacsina usg bola KP, v 36tt bola dole hlavou, tak ideme prirodzene, pocas porodu sa otocila nasikmo, robili vonkajsi obrat pocas porodu c Takze vybav cs a mas pokoj.

anonym_cbd211
29. apr 2026

Bola a neotocilo sa
A hej aj ja som bola stotožnená a bolo to fajn
Ale samozrejme to nikto dopredu nevie

alina765
1. máj 2026
@weruska1311

@anonym_autor ja som 38+1 a malý sa točí hore dole ako na kolotoči… zajtra mám odbery a v utorok predoperačné .. tak uvidíme ako nakoniec porodime 😀
Takže tvoje bábätko sa samozrejme ešte môže otočiť 😊

@weruska1311 Prosím chcem sa opýtať potom kedy pôjdeš na sekciu dajú ti termín? Koľko dní trvá keď ideš na predoperačné.