icon

Môže sa dieťa po 33 týždňoch tehotenstva otočiť?

30. jún 2025

ahojte chcem sa spytat komu sa babo otocilo KP tak sa este otocilo hlavickou dole ? alebo ste mali obrat ? my mame hlavicku vedcsiu o 2 tyzdne a neodporucaju mi porod dole nozickami skrz velkej hlavicky chcem skusit este cviky na pretocenie som 33tt o 2 tyzdne mam poradnu znovu a poslednu potom idem do Nemocnice viete mam strach z cisarskeho a ked som uz porodila 3 deti spontane chcela by som aj toto hovorila mi pani gynekologicka ze vraj u viac rodiciek je toto normalne

kiki68
30. jún 2025

Obrat sa robi okolo 36-38tt, este mas cas. Nasa sa tiez tocila v 33tt

ronie338
30. jún 2025

Môj bol cely čas dole hlavou, na každej poradni, na každom sone, ale okolo 35tt som cítila ako sa pretocil ešte som ostala pozerať co sa mu porobilo ze takto na konci. Ani nie o 24 hodín bol späť hlavou dole. Ako u mňa to bolo jedno ja som mala sekciu plánovanú od začiatku, ale smial sa aj doktor na tom. Sesternica mali už obrat robiť a otočila sa sama. Uvidíš.

autor
30. jún 2025
@ronie338

Môj bol cely čas dole hlavou, na každej poradni, na každom sone, ale okolo 35tt som cítila ako sa pretocil ešte som ostala pozerať co sa mu porobilo ze takto na konci. Ani nie o 24 hodín bol späť hlavou dole. Ako u mňa to bolo jedno ja som mala sekciu plánovanú od začiatku, ale smial sa aj doktor na tom. Sesternica mali už obrat robiť a otočila sa sama. Uvidíš.

@ronie338 ďakujem velmi pekne aspon za taketo povzbudenie verim ze sa este otoci lebo velmi je aktivny kazdy bozi den

autor
30. jún 2025
@kiki68

Obrat sa robi okolo 36-38tt, este mas cas. Nasa sa tiez tocila v 33tt

@kiki68 ano to viem ze sa tak robi ten obrat 🙂

colsami
30. jún 2025

Otocilo sa v 35tt. Kamoske v 38tt.
Este mas cas.