Môžem byť pokojná s menším bruškom?
Ahojte, som 29 + 1 a celkovo celé tehotenstvo bez provblémov, aj teraz, všetlo mi sedí len bruško o týždeň menšie, ale inak všetko pomaly na deň sedí. Lekár povedal, že to je norma. Mali ste to niektorá? Môžem byť pokojná? Ďakujem 🙂
moja podla podla ich tabuliek o 2 tyzdne mensia. narodila sa uplne normalna .. ok bola malinka..ale to som aj aj - nemala byt po kom "normalna" neber meranie uplne vazne .. je to len priblizne
Brucho o týždeň menšie, či dieťa?
Brucho o týždeň menšie, či dieťa?
@anonym_fcbbbf bruško dieťaťa...
@anonym_autor možno bude dlhá🙂moja dcéra to tak mala, ale až od 35 tt bruško aj nohy zaostávali o 2-3 to prietoky boli dobre, ale narodila sa chudšia a menšia.Chodila som každý týždeň na prietoky..Po porodeni placenty povedal lekár, že som tam mala infarkty a dostávala menej výživy chvála Bohu, že až tak neskôr a bola v poriadku.
Mala 2,6 kg
moja podla podla ich tabuliek o 2 tyzdne mensia. narodila sa uplne normalna .. ok bola malinka..ale to som aj aj - nemala byt po kom "normalna" neber meranie uplne vazne .. je to len priblizne
@anonym_32ac60 tak dolezit je hlava a noha ci? Brusko vypoveda skor o velkosti babatka ci? Celkovo teda ked len tyzden, tak by to malo byt ok snad

Pravidelne. A keby týždeň, neraz aj dva pozadu. potom zas o týždeň väčšie.
Ešte šťastie že som si z ich meraní veľa nerobila.
Je to nepresné.