icon

Môžem ísť v 8. mesiaci na kolotoč?

Ahojte som v 8 mesiaci tehotenstva a prvý krát máme na baníckom jarmoku takýto kolotoč. Vždy som naň chcela ísť tak ma to mrzí že asi nemôžem, teda nepríde mi to rozumné aby som sa tam trepala v ôsmom mesiaci. Alebo môžem? Čo si o tom myslíte vy? Ešte som ho nevidela spustený ale ak by sa točil veľmi pomaly a nijako sa nehojdal, myslíte žeby som mohla?

Môžem ísť v 8. mesiaci na kolotoč?
anjelicek26
9. sep 2022

Tak toto je v podstate vyhliadkova jazda, v aute ta nadhadzuje viacej...

pribinak
9. sep 2022

Toto? Kľudne.

kabba
9. sep 2022

Vsak to nie je centrifuga 😂

elizabet173
9. sep 2022

@svokrinjazykmonika tak ja by som sa dogrcala aj netehotná, ale ak ťa to láka, kľudne choď, nie sú tam otrasy, iba pekný výhľad

wiccawicca
9. sep 2022

Ja si myslím, že by ste mohli, ide to pomaly.

svokrinjazykmonika
autor
9. sep 2022

Ďakujem vám, tak ja to pôjdem omrknút a uvidím či pôjdem 😁

mimka1402
9. sep 2022

@svokrinjazykmonika Bola som na ňom nedávno a je to úplne v poriadku, ide to pomaličky takže je z neho pekný výhľad. Uži si to.😊

denden77
9. sep 2022

aj ja som bola na kolese rovny mesiac pred porodom, je to len vyhliadka 🤷‍♀️😊

kp7333
9. sep 2022

@svokrinjazykmonika ja som isla v 9.mesiaci na sedackovej lanovke a v poho 😜

martinenka886
9. sep 2022

uplne v pohode chod, ved tam ta tak nenatriasa :D myslim, ze skory porod si takymto niecim neprivodis :D

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
9. sep 2022

V pohode úplne.

simona139469
9. sep 2022

Pokojne chod. Presne toto bolo na spisskych trhoch a išli sme až 3x jaka to bola pohodicka. Naozaj iba sedíš a uzivas si výhľad.

svokrinjazykmonika
autor
9. sep 2022

Dievčence tak som bola a bolo to naozaj úplne v pohode 😁 Prvé koliečko som bola trochu nervózna ale potom to bolo ok. Tak ďakujem lebo keby ste mi to neschválili tak ja by som nešla 😄 Ako prvorodička som nervózna zo všetkého.

gertrudaosem
9. sep 2022

@svokrinjazykmonika jasne, môžeš, utekaj