Môžem ísť v 8. mesiaci na kolotoč?
Ahojte som v 8 mesiaci tehotenstva a prvý krát máme na baníckom jarmoku takýto kolotoč. Vždy som naň chcela ísť tak ma to mrzí že asi nemôžem, teda nepríde mi to rozumné aby som sa tam trepala v ôsmom mesiaci. Alebo môžem? Čo si o tom myslíte vy? Ešte som ho nevidela spustený ale ak by sa točil veľmi pomaly a nijako sa nehojdal, myslíte žeby som mohla?

Toto? Kľudne.
Vsak to nie je centrifuga 😂
@svokrinjazykmonika tak ja by som sa dogrcala aj netehotná, ale ak ťa to láka, kľudne choď, nie sú tam otrasy, iba pekný výhľad
Ja si myslím, že by ste mohli, ide to pomaly.
Ďakujem vám, tak ja to pôjdem omrknút a uvidím či pôjdem 😁
@svokrinjazykmonika Bola som na ňom nedávno a je to úplne v poriadku, ide to pomaličky takže je z neho pekný výhľad. Uži si to.😊
aj ja som bola na kolese rovny mesiac pred porodom, je to len vyhliadka 🤷♀️😊
@svokrinjazykmonika ja som isla v 9.mesiaci na sedackovej lanovke a v poho 😜
uplne v pohode chod, ved tam ta tak nenatriasa :D myslim, ze skory porod si takymto niecim neprivodis :D
V pohode úplne.
Pokojne chod. Presne toto bolo na spisskych trhoch a išli sme až 3x jaka to bola pohodicka. Naozaj iba sedíš a uzivas si výhľad.
Dievčence tak som bola a bolo to naozaj úplne v pohode 😁 Prvé koliečko som bola trochu nervózna ale potom to bolo ok. Tak ďakujem lebo keby ste mi to neschválili tak ja by som nešla 😄 Ako prvorodička som nervózna zo všetkého.
@svokrinjazykmonika jasne, môžeš, utekaj

Tak toto je v podstate vyhliadkova jazda, v aute ta nadhadzuje viacej...