icon

Môžem zvládnuť pôrod bez prípravy?

7. apr 2024

Baby, je zle, že som v 38.tt a nerobím žiadne prípravy na pôrod typu lanové semienka, datle, masáž hradze, aniball, rôzne čaje a pod. A som prvorodička ?? Sú tu aj také a porodili normálne bez nastrihu? Celkom som sa zľakla lebo som bola dobre, ze nie ukamenovana

Strana
z3
vso10
11. apr 2024

Skôr by som sa zamerala na prípravu na dojčenie, po pôrode už nebudeš mať na to čas. Pri prvom dieťati mi veľmi pomohlo sedenie s laktacnou už pred pôrodom a následne dobrý rozbeh dojčenia. Pri druhom už teraz som sama laktačná 😅

konulka20
11. apr 2024

porodila som 3x bez akejkolvek pripravy 😉 zas si netreba tie reci pripustat,kazdy je musry za ineho😉

bubinam
17. apr 2024

Ja som masirovala hrázdu a aj tak mi to nepomohlo lebo som zle tlačila (teda aj vtedy keď som nemala) tak ma nastrihol. Môže aj nemusí byť u Vás problém.

ninah1486
24. júl 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ahoj, ja som tiez ako prvorodicka nechodila na ziadnu predpôrodnu prirpavu ale zase ja som aspon poctivo cvicila s aniballom

beahavala
18. aug 2024
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

kazde telo je ine, mozno by ti to pomohlo mozno nie, ja som tiez nechodila na predpôrodnu pripravu ale s Aniballom som teda cvicila

3petka
18. aug 2024

Nie je na tom nič zle. Hlavne je any si sa hýbala ak ti to tehotenstvo dovoľuje. Ja som sa nemala kedy pripraviť, prvý bol v 37tt a druhý som mala vyvolavany v 33tt.
Hlavná je psychika.

verot
18. aug 2024

Tak ja som pre pocit pohody vsetko robila, aj s dulou mala sedenia a aj tak to bola akutna sekcia, takze mi to bolo cele na nic. Sice, pre klud duse tak akurat. Co ale lutujem, ze som tu namahu nedala do pripravy na dojcenie. Som si myslela, ze je to prirodzena vec a budem riesit keby daco. No vobec nie, uz v nemocnici som mala skoro zapal prsnika (nula bodov pristup sestriciek) a doma tiez a veru trvalo kym som nasla dostupnu laktacnu poradkynu. Priprav sa skor na oddelenie sestonedelia, tam to len zacina naozaj. Ale vsetko sa da zvladnut, drzim palce.

Strana
z3