Na ktorý týždeň vám naplánovali cisársky rez?
Chcem sa spýtať na ktorý týždeň vám naplánovali cisársky rez? Okolo 38 týždňa? Ja som v 31. 🙂
39 tt
7 dni pred urcenym terminom porodu
39.TT
@xlucia mas pravdu ale nemozu to nechat na posl. chvilu...co tak v 38 spusti porod<<<<?? vacsinou naplanuju na 38 tt
ako to je? moze byt po 1cisarskom druhy prirodzeny?
Mne na 39+0 ale bola nakoniec o deň skôr 🙂
mne 40 tt (5 dni pred terminom )
38tt
41t 🙂
40t.t a 39t.t
Ja som mala naplánovaný cisársky o 1 deň skôr ako bol môj termín pôrodu 🙂
O tyzden skor ako bol vyratany prirodzeny porod
Prvy akutny v 30+3 a druhy planovany po 12 tyzdnoch udrziavaneho tehu v nemocnici na gyniprale na 37+0 ale nakoniec akutna sekcia v 36+6
2 tyzdne pred vypocitanom terminom porodu
5 dni pred terminom 🙂))
v 37+5 tt naplanovane
Po prvej sekcii sa mozo rodit prirodzene,ale vacsina lekarov dava od toho ruky prec. Moja sestra rodila 2.prirodzene,ale to si hladala cele tehu,kto ju bude ochotny odrodit..ja mam za sebou uz 3.sekcie a 4.ma caka🙂Prvy porod musel ist sekciou kvoli tomu,ze neklesala hlavicka dole,syn mal pupocnik omotany.A ostatne porody mohli ist prirodzene,ziadne komlikacie,kazde bolo aj dobre otocene aj panvu nemam uzsku ale aj tak si nikto netrufol..vraj sa jazva moze pri kontrakcii roztrhnut..m=Medzi porodmi som mala 2roky vzdy rozdiel.Ak by z vas mala niektora viac,myslim,ze by to islo🙂
7 dni pred terminom porodu
maminky chcem sa opýtat,ked nemam zazmluvneneho porodnika,neviem ist na cisarsky na datum?som v 37týždni,rada by som rodila riadne,ale pri prvom boli problemy tak sa bojim aj o druhé
a preco nemate dohodnuteho porodnika? samozrejme, ze nemozete prist do porodnice s tym, ze spravte mi sekciu. Sa Vam divim, ze ste si porodnika nedohodli, navyse ked ste este pri prvom mali komplikacie.
ukonceny 38. tyzden
1. 24 dní pred termínom, ale zo zdrav. dôvodov, 2. 7 dní pred termínom a 3. 13 dní pred termínom.

39tt