icon

Neschopnosť vyprázdniť sa na malej potrebe v 3. trimestri

monusig
18. aug 2020

Ahojte zenusky, som v 39tt a kazdu noc , kedy so sebou babo v bruchu zacne salit, chodim dookola prehnuta od bolesti na malu, straasne strasne mi treba, sadnem na wc ale zmozem sa len na par kvapiek. Opakuje sa to tak kludne aj kazdych 10 minut. Mam pocit akoby mi babo chytilo mechur do ruciciek a pucilo ho , je to velmi neprijemne vzhladom k tomu ze v noci spim minimalne a dost to boli, je to taka nepopisatelna ostra bolest. Mate s tym zenusky skusenosti ? Je to normalne ? Pytam sa pretoze pri prvom babi som to absolutne neriesila takyto problém. Dakujem za reakcie

evkakozickova
18. aug 2020

@monusig bábo je už dole čiže tlačí na močový mechúr ja mám tiež ten istý problém už sa neviem dočkať kedy porodim a budem opäť fungovať normálne

monusig
autor
18. aug 2020

@evkakozickova ani ja veruze, uz si pripadam jak medvedica a este k tomu neschopna, kazdy pohyb je brutus pre mna uz:D .. ale musime vydrzat hlavne nech su babatka zive a zdrave

evkakozickova
18. aug 2020

@monusig no a to stavanie s postele to je hrôza a to ešte niesom ani v 30 týždni mňa cca od 16 strašne bolí dole kostrč tak že sa mi vôbec nedá postaviť alebo pretočiť na druhý bok a to hlavne vtedy keď cez deň niečo namáhavejšie robím alebo chodím viac

evkakozickova
18. aug 2020

@monusig vidím že už máš len 12 dní do porodiť to zbehne rýchlo

monusig
autor
18. aug 2020

@evkakozickova praveze tie posledne dni mi pripadaju dlhsie ako cele tehu!! 🙂

silviazlat
18. aug 2020

Nemôžeš mať nejaký zápal???

monusig
autor
18. aug 2020

@silviazlat bola som na komplet vysetreni, akurat co mam to je streptokok ale ten sa vraj neprejavuje tak netusim. zajtra idem na poradnu som zvedava co mi zaspievaju 🙂