Neskutočná bolesť pri rebrách (3. trimester)

bobana297
2. feb 2019

Ahojte baby. Potrebujem poradit. Mam strasne bolesti b mieste ako som oznacila na foto z googlu😂 isla som sa ohnut pre lego a ako keby mi tam nieco prasklo pichlo natiahlo sa. Zlakla som sa ci nemam pruh. Sedim boli to smejem sa strasne to boli aj ked chodim. Mam strasne velke brucho a zvacsa sa maly tlaci dopredu uz ma to az irituje. Ale zas aj ked potrebujem syna zdvihnut ma 23.kg nemoze to byt pruh. Pockam ci to prejde alebo pojde k svojmu gyndosovi. Co myslite. Dalujem

bobula46
2. feb 2019

Ja som mala presne na tom istom mieste ale zrkadlovo dokonca modrinu. Môj syn tam mal "vyloženú" nohu. Dokonca keď som bola u doktora tak zatlačil až sme videli celú nožku. Mňa to bolelo na dotyk a tiež keď som niečo zdvihla. Ako keby som mu tam nôžku zakliesnila a on kopol.

nikaeli
2. feb 2019

Nemoze ta boliet zlcnik? Citis to len vpredu? Moj maly tam mal nozicky a obcas mi ho pohybmi podrazdil a bola to strasna bolest.....

brema3114
3. feb 2019

@nikaeli ano problémy so zlcnikom v tehu nie su zriedkavost, kontroluju to cez sono
Daj si to preistotu pozriet

siska53
3. feb 2019

@bobana297 tam zvykne bolieť zlcnik.. ja som tak mavala obcas, musela som.si dať zopar dní dietu. Zlcnik siel von,ked mala mala 7m. Mala som.tam.kamene..

nikaeli
3. feb 2019

@brema3114 moj maly ma uz rok.. prave dnes sme oslavovali 😉😘 odvtedy ma (klop klop) nebolel 👏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre