Nízko položené dieťatko v 34 týždni

whiterosses
4. nov 2012

dieťatko je nízko, tlačí mi dole .. ešte je skoro. a pani doktorka mi povedala že mi dá lieky aby sme vydržali aspoň štyri týždne .. aby som sa ešte neotvárala. teraz sa cítim ako stará žena, lebo jem železo, vitamíny ( Ladee vita ), Magnezium 3krát denne,Nospu 2krát denne, Fluomzin ( vaginálne tabletky) a ked tieto doberem tak mám v chladničke daľšie z názvom Gynoflor .. len nerozumiem tomu že aby sme vydržali ešte nejakú tú dobu mi dala nospu len ak sa nemýlim to sú lieky na krče.. a tak .. nie je to moc veľa na tehotnú ženu ? človeku sa to nezdá ale ked to vidím tak je toho moc a moc . ..

dejka77
4. nov 2012

U mna sa nieco take zacalo uz v 28tt a postupne sa to zhorsovalo. Teraz som na tom asi tak, ze ma bolia krize, panva, v poslednych tyzdnoch mam este vacsie tlaky. Zijem v zahranici a tu nic take nepredpisuju, akurat mi povedali, ze mozem zobrat paracetamol (?). Tomu sa ale snazim vyhybat a urcite ho nebudem brat v tehu, ved neumieram od bolesti.
Podla toho co si napisala, to nevyzera tak zle aj ked ja nie som lekar. Pokial ti netvrdne brusko a nemas krce tak to mnozstvo liekov sa mi zda zbytocne. Ja som nebrala vobec nic a pozri kam som to dotiahla, do terminu mam uz len niekolko dni.
Skus nosit tehotensky pas, to by malo pomoct ak je brusko nizko. Ja som ho nosila, neviem sice ci pomahal, ale aspon som sa citila bezpecnejsie.

sonickav
9. nov 2012

Aj moja malá je nizko, až som sa začala otvárať a kvoli tomu ma v 32tt hospitalizovali na dva tyzdne, bola som na magneziovych infuzkach, teraz na Magne B6 tabl. a som otvorená na 1cm a začínam 36tt, čiže riziko predčasného tam je .... preto som dostala rozkaz len ležať, s vyvíšenou panvou a čo najmenej chodiť a sedieť, pretože vtedy sa dieťatko posúva dolu ešte viac. Pri kopaní mam tlaky v krížoch a kopance su teda riadne 😅

whiterosses
autor
10. nov 2012

ja som sa ešte neotvárala, utorok idem doporadne tak dúfam že to tak ešte bude lebo je skoro aby som sa otvárala.. odychujem ako sa len dá, moc nechodím ani von, ale teraz kedže ma ide vypísať na materskú tak budem behať hore dole mám taký pocit. aj moja, riadne tlačí na kríže .. a stáva sa mi že vnoci kedže moc toho nenaspím, že ked sa idem prevrátiť tak cítim malinkú dole ... mi tam dosť tlačí..
@sonickav už len pekne odychovať, a dúfať že vydržíme ešte .. aspoň do 39 tt

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre