Odtok plodovky v 31. týždni
ajojte baby som 31tt a po kvapkach mi odteka voda . Som v nemocke a moc to neriesia ze pokial netecie prudom je to ok. Vraj to moze byt aj z liekov co som mala vkladacie ze temesvary zareagoval na to alebo podobne. Neviem co si mysliet na sone ma vraj vody dost a chcu ma prepustit domov. Velmi sa bojim nemate niektora skusenost s tym ze by vam odtekala skor odkvapkavala voda do porodu? Mne sa to uz stalo v 22tt ze bol temesvary pozitivny a potom v 28tt sa to zastavilo a teraz zas. Neviem co robit ci doma cakat kym pukne cela alebo radsej poprosit nech si ma nehaju dlhsie tu keby nahodou.. prosim dajte nejake skusenosti baby dakujem
Plodova sa aj dotvara nova. Mne v 34tt odtiekla masivne a nechali ma na infuzkach este tyzden s odtecenou, kym vyvolali porod
dakujem baby ja sa celkom obavam lebo je to predsa este maly tyzden. Ale crp krv a aj kultivacie su vsetko v poriadku aj sono tak snad tych par kvapiek co zo man pocas dna vypadne nic neovplivni a malinku donosim a bude zdrava.
Mne odrazu pukla plodovka v 31tt...pichali kortikoidy a previezli do inej specialnej porodnice s neonatologiou.lezala som 3 dni nesmela som vstat a pp 3 dnoch povedali ze mozem chodit na wc a sprcha ze uz to je jedno.maleho ale stale sledovali len raz tyzdenne nic viac ze kazdy druhy.plodovka tiekla raz malinko raz vela.umna to ale skoncilo skoro smrtou maleho...ja by sla radsej domov ja som sa tam nakazila nemoznicnou bakteriou a ta vsetko posrala

@nikol889988 ja taky problém nemám, ale bábätko si tam docikava a plodová voda sa tvorí nová, bud v kľude,