icon

Omylom som si narazila rukou do tehotenského brucha.

sisi2212
28. jan 2020

Caute, slahne ma naozaj, zacinam dnes osmy mesiac a som sedela a obliekala si rifle a ako mi to neslo dobre mi vystrelila ruka a presne do pupka, stalo sa to niektorej? Myslite, ze v pohode? 😔

deti95060810
28. jan 2020

jasné že v pohode...🙂

zutera
28. jan 2020

Já jsem v 7 měsíci zatahovala zaclonu a padla celá zaclona i s garníž mě na pupek a hlavu.Volala jsem si sanitku,protože jsem měla hrču na hlave a oškreté brucho.Nechali mě v nemocnici na pozorování ale všechno bylo v pohodě,řikal doktor že babetko je v brušku důsledně chraněné,že to by musela být jiná šupa.Dodnes se smějeme že je dcerka ,,udretá"😁 a to má 13 😊

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
sipopa
28. jan 2020

to nic ak ta to neboli ci uz v klude alebo pri pohyboch, povedala by som, ze sa nic nedeje. ono to nebola az taka silna rana ako sa ti zdalo

sisi2212
autor
28. jan 2020

@sipopa dakujem, akoze bezne sa mi stane trosku niekde, to neriesim, len toto ako som tie nohavicd chcela obliect mi ta ruka tak vystrelila, ale tak snad bude vsetko ok, neboli ma nic, maly sa hybe normalne

ericka_123
29. jan 2020

@sisi2212 neboj dieťatko chráni plodový obal a pokiaľ nemáš bolesti, nebodaj krvácanie a cítiš pohyby je všetko ok. 🙂

sisi2212
autor
29. jan 2020

@ericka_123 citim vsetko ako doteraz, ani volesti, tak snad ok ☺️