Pažravosť v 7. mesiaci
ahojte, prosím Vás začínam 7 mesiac tehu... a nehorázne od piateho mesiaca žeriem čokoládu.... do vtedy som sladké nejedla... max v ovocí ale zrazu zlom a ak nedostanem svoju dávku tak so mnou nie je reč.... kožu mám hrubú ako hroch čo žeriem to svinstvo na kilá 🙂 cukor v ovocí nestačí.... nemáte niekto dáku skusenosť ako utíšiť chuť bez prežierania sa? 🙂
Tak ako píše pribinak, kúp kvalitnú. Ja som pri druhom taká na čokoládu a pri prvom som sladké ani vidieť nechcela. Kamarátka mi nosí z Rakúska, takú veľkú "na varenie", obsahuje 70 - 80% kakaa. Dám si kúsok a mám pokoj.😉
keby mi dal v tom cokoladovom osiali cokoladu na varenie, tak mu asi hlavu odtrhnem😂😂😂... potrebujem Milku min 300g s orieskami, karamelom a podobne😂 .... neboj, to prejde... tiez som mala take obdobie, potom prislo palenie zahy a uz si mozem dat tak akurat ryzovy chlebicek😂😂
ahojte baby, ja som pažravá, či som alebo nie som tehotná, a keď som bola tehotná, tak to bolo pravdaže ešte viac, stále som musela niečo jesť, či normálne jedlo, alebo sladké, vlastne všetko na kopu, jediné šťastie, že nepriberiem, ani ked som nebola tehotná, pribrala som len to čo bolo treba dieťatku. a na sladkom som závislá odjakživa, ja ked nemám niekoľko dávok denne nie je som mnou tiež reč 😀
Najviac mi chutí všetko čokoládové a makové, mak je moja droga, ked som bola tehu robila som si každý deň makové rožky /nakrájané rožky poliate horúcim mliekom a pomiešané mletým makom s práškovým cukrom/. Nikto so mňa nechápe koľko toho sporiadam a nič nepriberiem, naopak par dní jem o niečo menej a hned schudnem, čiže ja musím byť pažravá aby som nebola vychrtlá kosť 😉
tak si skus dat namiestontej cokolady kocku hroznoveho cukru..mozno to zaberie.
Cukor je dôležitý pre správny vývin mozgu dieťatka. Dôležitá je však kvalita cukru - čokolády a množstvo, aby nedošlo k vzniku tehotenskej cukrovky. Rovnako si tvoje telo môže robiť zásoby na obdobie dojčeniam ktoré je metabolicky náročným procesom.
ja sa čudujem, že cukrovka mi vyšla negatívna 🙂 a to som po nej zožrala ešte dvojposchodové toffife 🙂

tak si kupuj kvalitnu cokoladu, nie lacne, kde je akurat hromada cukru a malo kakaa. daju sa kupit kvalitne od 60% vyssie obsahu kakaa
je prirodzene, ze potrebujes viac cukru na energiu, ved nesies vacsiu zataz, voda, dieta, placenta,...