icon

Pohlavný styk v 36. týždni + 2 dni a tvrdnutie brucha

atack
6. jan 2023

Dobrý deň,chcem sa spýtať nieje riziko mať pohlavný styk v tomto týždni?nakoľko mi tvrdne brucho,vraj kvôli tomu lebo bábätko tam má už minimum miesta preto mi veľmi dolieha hlavička a tlačí na mechúr a tá bolesť tvrdnutia mi ide do zadu aj smerom k zadku....termín mám 1.2.2023 no povedal mi že aj keby mám rodiť okolo 18, januára že by to už vôbec nevadilo... ďakujem za každú radu a každý názor 🌷

Strana
z2
anavixy
7. jan 2023

@liv1 no tak ked uz to na ne v tom tyzdni pride, tak im urcite nepomoze ani ked si povedia ze pane boze mozno som len 35 este nemozem rodit 😃 myslim, ze pani ma dostatocne info od lekara o tom co moze a co nemoze a co sposobuje jej tazkosti… za mna s mojimi skusenostami porodit po ukoncenom 36.tt je ok, ked to pride prirodzene (ak nastanu nejake problemy, tak to nie je kvoli nizkemu GV)

liv1
7. jan 2023

@anavixy je ine ked to prirodzene pride, ako ked to podporia radovankami a podobnymi inymi metodami 😁

anavixy
7. jan 2023

@liv1 prave som to tam dopisala, samozrejme za prepokladu, ze to pride prirodzene… ale ani radovanky nie su neprirodzena podpora 🙈 ked nema porodit tak nepotodi len zato ze mala sex, je ine tvrdnutie brucha v 37tt a v 25 🤷🏻‍♀️

bessdonna
8. jan 2023

@atack to uz nie je predcasniatko.dajme tomu v strede januara ked sa vypyta.prenasania sa bojim viac.ale ked mas skusenost s predcasnym porodom tak ta chapem,no ine to je v 34tt a ine v 37.6

sofia1979
8. jan 2023

@atack porodila som v 42tt a ľutujem že som si zakázala sex možno by som saa otvárala a malá by nemusela ísť sekciou moja domnienka

Strana
z2