Pomôže Aniball pri úzkej pošve v tehotenstve?
Ahojte 🙂 som v 34 týždni tehotenstva a dnes na kontrole mi doktorka povedala ze mam úzku a tuhú posvu. Odporúča mi cvičiť s anibalom. Je tu niekto s touto skúsenosťou a pomohlo vám to ?
Ďakujem
@palculienka40 keby to bolo na mne nemám problém ísť aj na sekciu ale v dnešnej dobe všetci tlačia do prirodzeného pôrodu
@bluubluu mne sa dcera zadusila v porodnych cestach lebo nepresla.
@bluubluu treba si uvedomit, ze zivot a zdravie je len jedno a jediny kto bude znasat nasledky budes ty aby si nelutovala. Drzim palce a vela stastia aby vsetko dobre dopadlo.
@palculienka40 ďakujem. Je mi veľmi ľúto ako to dopadlo u vás
Tak ja som tiez nejaka cudna, ale s aniballom mi to vobec neslo, bolelo to priserne, vyhodene peniaze. Porodila som uplne normalne
Spytaj sa priamo v nemocke na nazor a nech oni zhodnotia, ci do toho vobec ist prirodzene. Aniball mozes skusit, hlavne aj datle jest, lancieren semienka a vsetko tieto srandy. Ale ci to pomoze sa uvidi. Stale mozes ist do Rakuska a tam si dat cisarsky. Nakolko to legislativne ide. Dem tam to nechcu robit skrz baby friendly, ale zo zakona musia od 28tt respektovat volbu zeny

@bluubluu ak je to tak mozno by bolo vhodne zvazit cisara. Rodit za kazdu cenu prirodzene sa nemusi vyplatit.