icon

Pomôže mi škorica na vyvolanie pôrodu?

13. aug 2021

Čo mi odporúčate

gelifil
13. aug 2021

určite ano - napoj skorica, klinceky, zazvor a super bylinka železnik....mam ju doma

kiki68
13. aug 2021

Na som ju jedla cele tehu a ani to s tym nepohlo. Nic z tychto mi teda porod nevyvolalo, ake aspon to dobre chuti. Nepomohol mi ani tonic a tieto blbosti 😀

jolikaa
13. aug 2021

Ja som si robila ten napoj,kde ide skorica a klinceky a bolo mi z toho akurat tak zle...ani zazvor nepomohol, ani drepy, ani sex,ani ricinovy olej..

mamamasama
13. aug 2021

ani nežartuj...ja si dávam škoricu každé ráno do vločiek a dnes sa mi šmykla ruka,tak to bola extra škoricová dávka 🤣..inak...k vyvolaniu pôrodu...presne ako
@jolikaa nepomohlo absolutne nic...ani ricinovy koktail...sex ,schody,umyvanie okien, drepy, tonic, varene vino s klincekmi atd... proste nic..maly tam pekne cakal este 2 tyzdne po termine az kym nedozrel....pri tomto tehotenstve uz nebudem tlacit na pilu...nechaj babätku čas

petamich
13. aug 2021

ako pisu baby mne nepomohlo nic - sex, schody, fit lopta, napoj skorica/klinceky/zazvor, tonic, ... neviem uz ani co vsetko som skusala 🙂 holt dieta prislo, ked sa mu chcelo a to uz som mala naplanovany prijem a ze budeme vyvolavat 🤷‍♀️

jolikaa
13. aug 2021

Ja som dokonca isla rodit s brutalnou svalovkou na nohach z tych vsetkych cviceni co som doma robila 🥴🤦

tamvtme
13. aug 2021

Tiez sa hlasim k tym, ktorym nepomohlo nic...lanove semienka, drepy, sex, schody, tonic, bylinky/caje a uz ani neviem co este som skusala...vlastne nakoniec ani vyvolavacka a bola sekcia 😁

karhu
13. aug 2021

2litre alchemilkoveho caju, svizna prechadzka

jaskolka
13. aug 2021

Ono sú to také "babské"rady, a dosť pochybujem, že niektorá z nich reálne pomôže. Pôrod spúšťajú hormóny, to, ze sú ženy, čo porodia po jedení škorice alebo pití Tonicu, či xy kilometroch, je skôr preto ze reálne sa im aj spustil hormónmi pôrod, a takmer určite by porodili aj bez toho. Ale keďže sa to stalo "po týchto"veciach tak to pripisujú im. Čiže za mňa je to len náhoda a je veľmi nepravdepodobné, že by existovali" zaručene "rady, ako porodiť skôr. Mne liezlo na nervy, čo všetko mi radili skúšať, a proste som to nechala na prírodu (alebo lekárov, ak to bude nutné)
Príde to, keď to má prísť, či so škoricou, alebo bez nej

leuska1991
13. aug 2021

Nie,treba pockat,az sa babu bude chciet. Dokonca ani po vyvolanom porode sa malemu nechcelo🤣

mmbudiakova
13. aug 2021

Ja som začala dneska 40 týždeň a stále nič a skúsila som všetko okrem ricinového oleja. Včera sme boli aj na 4 hodinovej prechádzke s manželom. Chodím každý druhý deň na monitor a vyšetrenie, a stále žiadná zmena.

autor
13. aug 2021

@mmbudiakova HM dúfam že sa čo skoro dockas☺️ lebo to čakanie je utrpenie😁