Poradňa v 31. týždni tehotenstva. Ako často chodíte vy?
Som v 31tt. V poradni som bola minulý týždeň a teraz som objednaná až o mesiac. Na viacerých stránkach som čítala, že od 30 tt sa chdí častejšie, každé 2 týždne. Ako často chodíte?
Ja by som uvítala aj častejšie, lebo mám nariadený kludový režim a nedarí sa mi celé dni ležať a potom sa stále stresujem či to nepreháňam so sedením a pohybom. 😒
to by som si aj ja mala zacat zvykat... ale nemyslim,ze ked budem rodit a bude tam chlap,ze sa budem sustredit na neho a nie na babatko. to budu ine starosti ako chlap... je to len taky divny pocit.viem,ze doktori to tak neberu,ved to vidia kazdy den, ale mna chlap este nevysetroval...
mna povetsinou v nemocke vysetrovala jedna lekarka,ale este vedeli aj 2 doktory...ale vsetci to brali uplne bezne...nic extra....a take vysetreenia asi nie su ani im prijemne ked tam maju baby co krvacaju a tak 😖

No ja som sa tiez hambila a poriadne..ale tak niak som si zvykla ked som lezala teraz na rizikovom v nemocke...tam sa striedali sami doktory a len dve doktorky 😝 takze som tu hanbu prestala asi po tyzdni riesit 😉