icon

Poraďte meno pre dievčatko k nášmu priezvisku

zuzanaf31
24. júl 2018

Ahojte nevieme sa nejako s manželom dohodnúť na mene pre naše dievčatko, priezvisko bude mať Horváthová. Zhodli sme sa zatiaľ len na Zuzka ale nakoľko mám termín pôrodu v polke augusta tak neviem, meniny aj narodeniny hneď pri sebe , nedajbože ešte v jeden deň.budem vďačná za kazdy názor. Ďakujem.

mateson
25. júl 2018

zostante pri Zuzke.

luxikate
25. júl 2018

Aj Hana Horvatova znie dobre

lulica
25. júl 2018

Zuzana ma napadlo tiez ako prve a to som citala len nadpis a rychlo som len priezvisko nasla az potom som si vsimla ze pises zuzka 😀dajte zuzka

shee11
25. júl 2018

Dorota 🙂

jihlavanka
25. júl 2018

Urcite by som sa vyhla menu kde je "r", Zuzka je pekne, tiez i Monika napr.

bmuller
25. júl 2018

co tak Katarina, Katka? nic extravagantne, ale ani nie trivialne.

alebo Slávka, Barbora...

katka253111
25. júl 2018

Ja som poznala aj Adelku

katka253111
25. júl 2018

@monikq jeeej a ake vyslo nakoniec... A zakazdym koplo pri tom istom mene

mymam
25. júl 2018

Jana

zuzanaf31
autor
25. júl 2018

Tak asi ozaj ostaneme pri mene Zuzka 😊poprípade ak sa narodí na svoje meniny tak asi dáme Dianka😊 ďakujem za príspevky

sonica
25. júl 2018

Emília, Milka 🙂

tinaslukaskom
25. júl 2018

Nika-Veronika

mijunik
25. júl 2018

@zuzanaf31 napadlo mi, že môžeš dať tri mená. Bude mať aj vhodne meniny, aj bude Zuzanka, a tretie meno môže byť trebárs niečo, čo sa veľmi páči starým rodičom. 😁

26ka
25. júl 2018

tiež sa prikláňam k Dorotke 🙂

avanti
25. júl 2018

Mate najfrekventovanejsie priezvisko na Slovensku, cize osobne by som volila nejake nefrekventovane meno.
Zuzana sa mi tiez paci, ale rovnako sa k nemu hodi asi 99% dievcenskych mien zo slovenskeho kalendara, kedze samo o sebe vyznieva 'neutralne'.
Meno Zuzana je este stale medzi top 3 na Slovensku, ked ratam najpouzivanejsie mena vo vsetkych vekovych kategoriach. Je ale pravda, ze malych Zuziek je uz pomenej, skor sa to meno vyskytuje medzi starsimi rocnikmi a v strednej generacii.

smile31
25. júl 2018

mna hned napadla Alica :D

kysucania
25. júl 2018

Kedze priezvisko mate dlhsie urcite by som ostala pri dvoslabicnom mene a bez spominaneho pismena "r" a velmi dobre by znelo dvoslabicne s dvojhlaskou ia na konci. Zuzka by sa veeeelmi hodilo, Dorotka je krasne meno aj ja som ju chcela, ale nehodi sa k priezvisku, nieco kratsie bez "r" ako Stela ci Lucia alebo idem podla kalendara - Silvia, Linda, Eva, Livia....

nika898
25. júl 2018

@zuzanaf31 ahoj mi sme mali pre dievca vybrate Naďa a aj s tvojim priezviskom to znie dobre Naďa Horváthova ☺

denisa098
25. júl 2018

Sofia,Simonka,Hanicka.

ivaana789
25. júl 2018

taj ja navrhujem Ester...Ester
Horváthová....dodáva tomu priezvisku taký šmrnc...Horváthová je také bežné a časté priezvisko a podľa mňa meno Ester mu dodáva takú výnimočnosť....ja by som si predstavila ženu s týmto menom a priezviskom ako spisovateľku, nejakú umelkyňu....dala som na prvý dojem..a pri tomto slovnom spojení sa mi vynorilo v mysli toto...

domculik
25. júl 2018

@zuzanaf31 Liliana 🙂

sepkev
25. júl 2018

Júlia 🙂

marica61
25. júl 2018

@mijunik tiez ma v prvom momente napadlo ze Julia

mijunik
25. júl 2018

@marica61 Mám kamarátku Julku Horváthovú, veľmi milá kočka, asi preto mi to napadlo. 🙂

ankare
25. júl 2018

Hanka

lady911
25. júl 2018

@zuzanaf31 Aneta.

evaeva77
30. júl 2018

Zuzana, syn ma meniny 9 dni po narodeninach, neriesim to. Mne sa pozdava aj Lucia. Vyhla by som sa exoticky znejucim menam

diana228
30. júl 2018

@zuzanaf31 ja mam rovnake priezvisko a som Diana 😊 vzdy som bola rada, ze nemam tak frekventovane krstne meno a nemenila by som 😉

ciriklora
30. júl 2018

pekny dnik, ja by som poradila..trosku viac sebavedomia a radosti do vyberu mena. Meno je jedinecna energia pre dieta a kebyze Vam maju dat radu vsetky zeny konika, tak dostanete kalendar a ste na zaciatku. Poradim Vam taku ezotericku🙂) aktivitku: ked budete v klude, napr. aj zaspavat, skuste sa spytat cloviecika vnutri, ake meno si zela. Mozno Vam nepride odpoved hned, ale mysim pride. Ja som to takto priamo nerobila, ale ked som bola tehotna, dievcatko vo vnutri si akoby pytalo meno vesele, kde je ryche R atd...dala som jej meno, ku ktoremu som neinklinovala, nepacilo sa mi - iba pocas tehotenstva. A hodi sa jej🙂)

tahivka
30. júl 2018

Ja by som vzhľadom na TP isto Zuzku nedala, oba sviatky v lete, tesne za sebou (ak aj nie v rovnaký deň), toto by mohlo byt v budúcnosti pre ňu problemom a vyčítať vám to. Už len to, že iné deti do škôlky budú nosiť na svoje sviatky drobnosti a ona nie 😒 Mate maďarské priezvisko, mne k nemu pasuje aj maďarské meno, nech to je je ako kol do oka. Adel, Ilma, Kitti, Hella, Eliza,... Ja by som šla na výber cez maďarské krstné mena s tým, že by som vyberala síce nie príliš bežné, ale zároveň, aby aj na prvé počutie boli jasne a ľahko pisateľne. Mne sa dosť bije ta Zuzka a Horvath, nesedí mi to spolu 🤔