icon

Poraďte mi ako rozbehnúť pôrod

esterka1234
13. júl 2018
kratulka
13. júl 2018

@esterka1234 sex 😉 úplne vážne pro synovi pomodol...do 4 hodín sa spustil...
Chodenie pp schodoch nezabrali ani pp týždňovom prenasani..ale niekomu vraj aj to..
Aj teplú kúpeľ vraj.. ja mam len sex overený

myboys
13. júl 2018

Mne nepomohlo nic..

dzulik_
13. júl 2018

@esterka1234 ak sa bábätku ešte nechce, tak to nerozbehneš nijak, žiadne babské rady ti nepomôžu, kým nie je ten správny čas.. niektorým ženám zaberú, ale vo väčšine prípadov nezaberajú 😉 tiež sme už skúšali hocičo a nič nezabralo 😂 takže asi len čakať

kratulka
13. júl 2018

@dzulik_ chcela som dodať ze zrejme preto ani schody ze babo nepripravene... ktohovie...keď to po určitých dňoch prenasania zacnu doktori nasilu...Ta je to na prd

darcheckinka
13. júl 2018

zazvor, vela chod napr nejaka dlha prechadzka :D sex a hlavne pokoj raz vyjde :D

asia83
13. júl 2018

@esterka1234 To, čím sa rozťahuje krčok maternice: stáť, dupotať, chodiť dole schodmi, teplý kúpeľ.

dzulik_
13. júl 2018

@kratulka no veru, jedine len čakať, kedy sa mu bude chcieť na svet, zbytočne to netreba siliť, ale keď tá nedočkavosť je strašná.. v tom myslím, že mi dajú za pravdu všetky maminky, ktoré sa na svojich drobcov tešia 😂

29simona29
13. júl 2018

@kratulka mne pomohol tiež sex, aj keď veľmi ťažko posúdiť, či by sa porod rozbehol aj bez toho-možno áno.

pininka
13. júl 2018

Skoricovy caj, sex. Ale mam susedu, teraz porodila tretie,ani pri jednom nezacala rodit sama,vyskusala uplne vsetko a nic. Aj teraz 10 dni prenasala.

janulik2306
13. júl 2018

Ahoj mne raz poradila sestrička na detskom oddelení že vraj pitie tonicu spustí pôrod, že vraj obsahuje nejakú látku ktorá sa nachádza aj vo vyvolavackah, ale nie tie napodobeniny ale originál tonic tak skus nie veľa daj si na deň napríklad 3dcl

nika898
14. júl 2018

@esterka1234 je vela babskych rad mne pri prvom pomohlo chodenie po schodoch ale to som chodila denne kedze sme byvali na 4 bez vytahu a tepla sprcha. Pri druhom mi asi pomohli horuce vane ale to som si davala kvoli bedrovym klbom ktore ma boleli a maly sa narodil po 3 horucom kupeli. Dalej mi doktor vravel ze dakedy sa davalo calcium na vyvolanie porodu pila som aj to. Okrem toho sme skusali s muzom aj metodu sex a poharik cerveneho vinka. Ale myslim ze vsetko je o psychyke ja som si po poslednej poradni na ktorej mi doktor povedal ze skor ako o 10 dni nebude povedala kaslem nato ked pride pride a syn sa vypytal o 5 dni skor ☺

bucko555
14. júl 2018

mne pomohol sex za 2 hodky som dostala kontrakcie ale mala sa narodila az o 48 hodin ale tak kontrakcie po nom zacali

lula313
14. júl 2018

Mne stláčanie akupresurnych bodov, do dvoch hodín sa mi rozbehol porod😀

mamima34
14. júl 2018

čistenie drevenej podlahy drôtenou kefou - 2x overené - na druhý deň pôrod

meredith83
14. júl 2018

Vela zien pije caj s malinovych listov... Tak treba skusit...

kvetinka0099
14. júl 2018

Mne jediné schody 😂😂😂2dni som bola na pôrodnej sále a už som bola vyčerpaná tak som behala poschodov a do 5min pôrod .

nikuskakri
14. júl 2018

@kratulka no, keď som ležala v nemocnici pred pôrodom, tak sestrička vraví, vy biele to neviete, ale také rómky, prišiel chlap, zavreli sa do kumbalku a hneď sa šlo na pôrodnú sálu. Vraj sa prirodzene uvoľní oxytocín.

kasokri
15. júl 2018

@esterka1234 mne sestra na gynde, tak trochu oboma rukami rozhybala brucho, aby sa dieta viac pohybovalo na monitore a zrazu odtiekla voda, do 30 min, som porodila

petrofka
24. júl 2018

Serte na to. Mozete si ublizit. Doverujte dietatku a lekarom.

kath1210
24. júl 2018

@esterka1234 mne ‘dopomohla’ pol hodina tehotenskej jogy. Potom som sadla do auta, ze idem este do lekarne, ale uz som tam nedosla, pustila sa mi voda. Asi tie pohyby a dychanie krpca posteklili a rozbehol sa porod. Mila spomienka🙂 drzim palce!