icon

Posledné dni do pôrodu,už neviem čo robiť 🤷🏻

vojtasova
19. feb 2020

Babuľkyy, maminky (marcové) ...
Som dnes 38+2 tt (prebiehajúci 39tt) včera kontrola,podľa ktg - všetko v poriadku ..👌
Otvorená som na 1 cm .. zdá sa mi,alebo som len v takom strese..proste príde mi to malo .. ešte budem prenášať 🙄🤔
Do pôrodu mám 14 dní ..+ -
Môj deň niekedy je taký že mám len tvrdnutie bruška,čo predychavam... Krúti sa,ako vrtuľkaa
A ...sem tam tlaky,pichanie do pošvy .. a bolesť kríže.. také menštruáčne bolesti .. ktoré začnú,a potom prestanú ... 🙄😟🤷🏻
Čakáme asi na ocka,keď príde s práce ... Očividne sa Šimonkovi nechce ísť von .. mám strach.. ako prežívate dní ..posledné vy prvorodičky..a viac ?;)🤔 Máte aj vy pocit,že vám čas ide neskutočne pomaly? To čakanie
..a ten čas kým sa postavíte s postele 🌞😁😁 ledvaa idem ako tuleň ktorá tiež tak ..🥰🥰 dám ešte podotazku..
Cumlíky bibs s kaučuku nazor ?
skúsenosti s kozmetikou sophia.la girafe..a zvlášť na tvár..aj pre deti a dospelé na vyrážky? Počula som že pomáha..ďakujem za rady,a zverejnenie..💝❤️🤰🤰

Strana
z2
vojtasova
autor
1. mar 2020

@timszaboova nijako mi ešte nerodime 🤔😂😂 ešte je zákaz návštev v ts nemocnici a ak manzela nepustia k pôrodu tak sa zbláznim..

timszaboova
1. mar 2020

@vojtasova tak dúfam, že tento týždeň to už príde, lebo toto čakanie.. Ja sa bojím ze si týždeň polezim v nemocnici.. Ale asi radšej, takto som mala zas stres, že kedy ma to prepadne takto v nemocnici nebudem mat iné na starosti len seba.. Tak keď sme na tom nejako podobne, môžme si aspoň napísať 🙂

Strana
z2