Predtucha skorého pôrodu
Ahojte. Som 34tt, ale mám pocit, že do pár týždňov porodim. Myslím teda tak, že sa vypýta malé na svet skôr, čoskoro. Mali ste aj vy niektorá takúto predtuchu, že ste normálne vedeli, že to príde čoskoro? 😀 že sa narodí skôr, pred termínom?
Prve tehu som.mala hroooozne grcala.bolesti nonstop.od začiatku 😇
Uz ste.celkom v pohode v tt takze dieta je vyvinute.aj kebysa niečo náhodou stalo....
Pri prvej som si vsimla týždeň pred pôrodom ze.mi spadlo.brucho resp . vnímala som.to ze asi mam.nizsie brucho potom.den ci dva pred.porodom som mala.pocit akoby.som .menštruáciu.mam.dostat tu noc mala.sa velmi.krutila celu noc rano odtiekla.voda mi ale.bolo.38tt v 36tt som este lezala.v nemocnici kedze bola.malicka takze isli skontrolovať ci ma.spravne pribera
Ja som také predtuchy mala a vždy som porodila na termín presne, + -1 deň.
Veď do pár týždňov už budeš aj v termíne 🙂
Ja som mala taký pocit, že druhé tak bude, že aj bude menšie ako prvé a porodim najneskor v 38tt..aj mi to najprv “vychádzalo”, v 36tt v nemocnici na prvej poradni ze krčok skrátený na 1cm, otvorena na jeden prst a hlavička nalieha, váha 2900gr, v 37tt začala odtekať hlienova zátka a dnes som 41tt na prijme na vyvolanie 😀a na poslednom meraní vo štvrtok mala dcerka uz 3700gr😀
Ja som vedela, že dcera bude mať pod 3kg, aj keď meriania boli rozne😂 mala som pravdu. Po 36tt som buchala šampus, lebo to už ozaj možes porodiť hocikedy, tak snaď dva tyzdne ešte vydržiš 😊.
A preco si to myslis? Ja som nemala ziadne pocity, celu dobu som verila, ze budem rodit v termine, takze celkom sok, ked sa narodila o mesiac skor...do poslednej chvile som myslela, ze porod vedia zastavit...
O pár týždňov porodíš aj bez predtuchy. Skôr to už chceš mať za sebou.
Asi neuveríš ale s obrovskou pravdepodobnosťou porodis do par týždňov.
Áno mala som predtuchu že porodim skôr a rodila som na konci 42tt
Aj ja som tajné dúfala ze pôrodom skôr, že istoooo, a vôbec :D no vlastne par dni, prvé 39+5 s druhé 39+1 :D ale od 36 som už chcela rodiť

Nie. Aj ked som kvoli mojmu zdr.stavu vedela, ze do TP to nedáme, žiadnu predtuchu som nemala.
Ako matka predcasniatka ti doporučujem tieto predtuchy zahnat a pozitivne sa sustredit na to, že sa narodí ako donosene dieta. Takže este mesiac vydrž.