icon

Riziková účasť na svadbe

26. júl 2022

Ahojte,
Myslíte si, že v aktuálnej situácii je účasť na svadbe (cca80-100 hostí, svadba vonku v stane) už riziková - myslím Covid. Som v 8m tehotenstva. Šli by ste či nie?
Rada by som šla (na dlhšiu dobu to bude posledná akcia, kde sa zabavíme), ale aj sa obávam, aby som tam náhodou niečo nechytila...
Vďaka za rady. Prosím o slušné názory, nechcem touto témou vyvolať žiadne emócie...

Strana
z3
babalenka
27. júl 2022

Ja by som šla aspoň na obrat.Dostat to môžeš hocikde a keď nie ty tak domov to môžu doniesť rodinný príslušníci.Dotrepat môžeš ty z poradne napríklad.A ja ako neockovana vôbec som nemala ani raz za to moji rodičia s bratom už mali dva krát oco doniesol z jendoty obchodu čo majú na dedine ,lebo predavačky chodili choré do práce .Potom bol týždeň obchod zavretý tak nákup sme.im.nechavali my na lavičke.Deti tiež nemám zaočkované a boli na jarných prázdninách u nich a nenakazili sa od nich a to oco mal príznaky ako prvý .

lalala94
27. júl 2022

Tá svadba je teraz v sobotu a dnes - 4 dni pred ňou riešiš či ísť alebo nie?

cali2016
27. júl 2022

Ja som dostala Covid tyzden pred planovanou sekciou, v 38.tyzdni. Priebeh som mala lahky. Mala som chvilku zvysenu teplotu a kasel asi 2 tyzdne.Isla by som na svadbu, po narodeni babatka nebudes mat dlho moznost trosku sa zabavit.

babulkomale
3. aug 2022

Ak chodis do prace, obchodov, muz do prace a medzi ludi celkovo, mate to jedno podla mna.

Strana
z3