icon

Rozhádzané hormóny

florianabotosova
1. máj 2021

Ahojte žienky mali ste pár dní pred pôrodom rozhádzané hormóny? 6.maja mam termín no od dnes to je somnou katastrofa. Nemám s nikým problém sa porozprávať ale s priateľom áno. Už dlhší čas si s ním nejak nevychádzam. Od minulého roka sme na tom tak kostrbate. Zvykneme sa hádať, proste mame iný názor na veci a tak... Nevie dodržať to co sľúbi a ja sa snažím aby bolo všetko fajn ale keď vidím ze on to ma na háku nebaví ma to. Pravdupovediac som s nim len kvôli bábätku už ani neviem ci ho ľúbim alebo nie. Už asi mesiac sme nemali sex a vôbec teda necitim potrebu ho s nim mat. Minulý týždeň v piatok ma hospitalizovali kvôli zlým výsledkom na sone a tak... Ledva mi zavolal alebo napísal vždy som písala alebo volala ja. A kým som ja bola v nemocnici on tu mal kamarátov teda chodili k nám a nechcem si ani predstaviť co robili. Aj keď sú návštevy zakázané chcela som sa s ním stretnúť v bufete no on mi napísal ze vydržíme kým ma prepustia a to išiel za kamarátmi cez mesto čiže sa mohol zastaviť. A dnes nemám chuť vôbec sa s ním rozprávať som naňho naštvaná. Dostala som daňové a mala som v plane si kúpiť po pôrode z tých peňazí nejakú peknú koženú bundu a hneď mi nato zahlásil ze načo ved mam dosť kabátov. Platím elektrinu, nákup do kuchyne, na bábätko som nakúpila všetko sama on mi akurát tak dal 50€ na skriňu aj to dobre ze som sa mu nemusela prosikat a nemám právo si kúpiť bundu alebo co podľa neho dala som mu peniaze aj na drevo keďže bývame v dome tak aby nekupoval sám lebo chcel ze aby sme sa poskladali tak som mu bez problémov dala peniaze
. Som pár dní pred termínom a on chodí po kamarátoch nieže by bol doma že keď na mňa prídu bolesti alebo co. Ide mi na nervy už. Ja chápem ze keď si zaplatí svoje výdavky z výplaty neostane mu veľa ale už mi ide na nervy ze ja platím elektrinu, nákup, ak treba niečo do domu a popritom ak jemu treba ešte peniaze tak mu dám a nepýtam od neho späť. Som úplne mimo z tohto. Normálne pcitim ze nechcem byť s ním v jednom dome v jednej miestnosti,prosím neodcudzujte ma ani nemajte hlúpe komentáre skôr potrebujem podporiť. Ďakujem
v jednej miestnosti. Môže prosikadal.

Strana
z2
florianabotosova
autor
1. máj 2021

@littlebubble no tak takto určite nie. Ale tak on to vie ze ani ja jeho neľúbi tak ako predtým a môže si zato sám

littlebubble
1. máj 2021

@florianabotosova Och.Takže nemáte spoločné bývanie.To nie je dobré.

littlebubble
1. máj 2021

@florianabotosova On má šťastie, že ho vôbec ešte ľúbiš 😂😂.Pre mňa je to arogantný debil.On je sám ešte decko.Ako ti vôbec mohol povedať, že ľutuje, že čakáte dieťa.Ja by som mu povedala, že ľutujem len to, že otcom bude on.

florianabotosova
autor
1. máj 2021

@littlebubble nie dom je jeho. Čiže keď ja niečo poviem jak keby som do vetra hovorila

florianabotosova
autor
1. máj 2021

@littlebubble verte mi ze to aj ľutujem. Ale pochopím keby mal dôvod sa takto správať. Ozaj som mu verná ani raz som ho nepodviedla nebehala som za druhými mužmi keď on bol napríklad v práci alebo tak. Ľutujem ze som sa k nemu vrátila späť no ako som už písala ze ne hcem aby malý vyrastal v neúplnej rodine

littlebubble
1. máj 2021

@florianabotosova Muža ľúbim veľmi silno, ale za byt platím a na zmluve som aj ja.A viem prečo.Dôveruj, ale preveruj.

Nemala si pristúpiť na dieťa.To ti nevyčítam 🙂 , ale muži sú hajzli.Nikdy, nikdy žiadnemu nesmieš až takto dôverovať aj keby to bola láska ako ohňostroj.

florianabotosova
autor
1. máj 2021

@littlebubble no ja som po potrate chcela antikoncepciu lenže som už nestihla otehotnela som. Dieťa som síce nechcela ale nemala som to srdce dat ho preč

littlebubble
1. máj 2021

@florianabotosova Nehľadaj chybu v sebe on to nemá v hlave v poriadku.Nemá žiadny dôvod je nezrelý a niektorí sa nemenia nikdy.Napríklad môj otec, jemu je jedno všetko a je vzdelaný a ajtak má v hlave seno až také, že mi vulgárne nadával.

Preto píšem, že udržiavať rodinu ak nebudeš šťastná nemá význam.Deti nie sú hlúpe, všimne si, že si nerozumiete tak ako som si to všimla aj ja ako malé dieťa.

littlebubble
1. máj 2021

@florianabotosova To je jasné, dieťa za nič nemôže 🙂

florianabotosova
autor
1. máj 2021

@littlebubble však teraz prišiel ze prepáč ze som bol dlho akože co mu mam teraz nohy bozkávať alebo co zato ze sa ospravedlnil? Chuj jeden

littlebubble
1. máj 2021

@florianabotosova Otec tak chodil preč 😂😂 aj na služobky.Nakoniec z toho bola milenka.

kubkovamama
1. máj 2021

@florianabotosova vieš čo, ten papier z matriky o otcovst e do nemocnice ani neber. A malinke nech sa vola po tebe, urcite ste sa dohodli na jeho priezvisku tipujem

florianabotosova
autor
2. máj 2021

@kubkovamama áno a dokonca aj na jeho mene keďže som chcela Alex no jemu sa to nepáči a vraj nech sa zachová rod tak Gabriel

len_nig
2. máj 2021

Drž sa ...

florianabotosova
autor
2. máj 2021

@len_nig ďakujem 🙂

stevvvka
2. máj 2021

Takže on si za peniaze, ktoré malú patriť dieťaťu, mali ísť na kočík, výbavu, postieľku.. On si kúpil vírivku do svojho domu? No moja zlata, vy ak sa rotidete jemu ostane dom, vírivka, telka a tebe hola rit...

Odkladaj si svoje peniaze bokom a pýtaj od neho, nech spraví nákup, nech platí elektriku..
Možno to znie vypočítava ale s týmto chlapom to do budúcna nevidím ružovo. Možno sa stane zázrak a dáte to nejako ešte dokopy ale minimálne by som si robila finančnú rezervu a do jeho domu nevrátila ani cent.

stevvvka
2. máj 2021

A to, ako sa k tebe správa.. Dávala by som si pozor, čo ozaj je s kamarátmi. A nie je v tom ina

florianabotosova
autor
2. máj 2021

@stevvvka nedám mu už stačilo. Všetko som nakúpila na babo sama a nebolo to lacne však sami viete že dnes na dieťa je všetko drahé. A on sa takto správa. Včera prišiel o pol 11 večer domov a povedal iba ze prepáč ze som bol tak dlho? Akože nebavím sa nejak extra s nim a teraz som ja odišla bez slova k sestra a nemôže mi nič povedať lebo ako som ja odišla už tam bol jeho kamarát.

Strana
z2