Rozťahovali vám pred pôrodom krčok maternice?
Rozťahovali vám ručne pred pôrodom krcok maternice?
Mne tiez.bolesti nechodili ani som sa moc neotvarala.voda uz davno odtecena..bol to des ale prezila som.trauma asi 2.5 roka....
Druhy porod uplna malina
Mne to robili pri prvom porode...,myslela som ze zomrem plakala som a nakoniec doktorka povedala, ze no a teraz to pojde ...no nie nie jasne ze to neslo ! az po klasika vyvolavacke sa spustilo ☹ v zivote uz ak by naznacili by som si to nedalo ..ale tak co prvorodicka co ja som tusila....☹ pri druhom porode som rodila inde, iny lekar vsetko v poriadku...
😨🙈 ved ale Hamilton je narusenie obalov a nie roztahovanie krcku 😵
Dievčatá ujasnite si niektoré pojmy....
Manuálne rozťahovanie krčku počas kontrakcie nie je Hamilton.
Pamätáte si tému, ktorá tu niekde je? Strašidelné historky, či tak nejako? Toto by tam kľudne malo patriť.
Panebože panebože to fakt toto sa robí???😱😱😱😱zamdlievam už len z názvu 🤦🏻♀️🤕🙈
@kittykat22 presne baby, maminy, Hamilton je odlupnutie vaku od maternice..lajcky povedané.a toto je mechanické otváranie krčka, keď nepostupuje pôrod, keď je krčok zatvrdnuty..sú to dva rôzne pojmy.mne robili obidve veci pri jednom pôrode.
@brna1989 ved ale porod sa rozbieha ked dieta zostupuje do porodnych ciest - ci? Ako to chcu urychlit ked roztiahnu krcok nasilu? Mne to nejako nedava zmysel
@kittykat22 no ja napríklad som sa vôbec neotvarala ani oxytocín nepomáhal ani čipky a plodová voda mi odtekala
Mohli spravit cisarsky rez. Ci ty si bola proti?
@kittykat22 ja som práveže prosila doktora nech mi urobí plakala som a on nic😒vôbec nereagoval rozprával sa so sestrou ďalej o niečom ako by som tam ani nebola😄teraz sa už z toho smejem,vtedy mi do smiechu nebolo
🙄 no potes. Otrasny zazitok. Myslim ze to smiesne nie je ani teraz. Ja som mala tiez velmi zlu skusenost z porodu - ale ineho charakteru. Trvalo mi velmi dlho zmierit sa s pocitom ublizenia. Aj teraz po rokoch, ked si na to spomeniem, tak mi skace tlak na 200 😡😡😡 Mala som napisat staznost ... lenze syn robil nezbednosti a moc nespal, tak sa nedalo.
Ano robili..niekolkokrat😭😭 +3x 0,5l oxytocin🤦🏼♀️ nepomohlo, nakoniec akutna sekcia. Na cely zazitok som sa snazila zabudnut, akurat si odvtedy hovorim, ze na buduce mam sekciu istu. Bolo to vykupenie. A po 15h som presla aj celu chodbu za babom..
Ja som sa pytala v Rudolfstiftung takej mladej lekarky ze ci toto robia a ona ze preboha auu nie. Ze ked to nejde cipkom tak sekcia. Ona ze kde sa toto preboha robi. Tie velke oci co na mna hodila
@kiki68 Povedz že v Roznavskej nemocnici 😂
@kittykat22 a čo sa stalo že máš tiež zlú skúsenosť?
Aj v Nitrianskej 🙅
@brna1989 šaleni ľudia
Na novorodeneckom bola sestra agresivna na mna aj mojho syna - aj v mojej pritomnosti. Podpisala som koli tomu revers a odisla 48 hodin po narodeni maleho. Mala som na nu okamzite podat staznost - lenze cisarsky bol spraveny blbo, vsetko ma bolelo, pretoze som mala zapalenu jednu cast jazvy. Som hlupa - ohrozila som samu seba na zivote, a neuzila som si prve tyzdne so synom. A este som nechala nech jej to prejde.
@kittykat22 😞
Ta holka sa skoro chytila medzi nohy od strachu, asi si to predstavila tu brutalitu... Este by googlila kde je Roznava
Ak myslite Hamiltnov hmat tak áno, nič strašné a do 3 hod začali kontrakcie. Určite si vypýtam aj teraz pri druhom

Ano robili...volá sa to Hamiltonov hmat. Myslela som si, že zdiviem od bolesti.