Sex v 31. týždni
Ahojte, stretli ste sa niektora s tym, ze to muzovi vobec prekazalo? Ze bol rad, ze moze? Teda brucho a celkova neflexibilita? Zacinam mat fakt velke brucho a sex mi chyba a mam strasnu chut, ale citim sa strasne antisexy.
@tanicka907 môjmu mu sim sa páčila aj tehotná a sex sme mali až do konca
@tanicka907 a doteraz ste to nemali prečo???
@tanicka907 trochu nechápem, vadí to jemu alebo tebe? Môjmu to teda neprekážalo ani trochu a ani mne, mali sme sex aj v deň termínu (na druhý deň som porodila). A ak by mi čo i len naznačil, že sa mu tehotná nepáčim, asi by som ho poslala do horúcich pekiel :D
Mame stale, ale z ocividnych dovodov nejake veci nemozeme robit a tak si trosku zacinam namyslat
Mame stale, ale z ocividnych dovodov nejake veci nemozeme robit a tak si trosku zacinam namyslat
@tanicka907 namýšľaš si čo?
@tanicka907 môžeme mať , no manžel sa uz boji 😄neviem či si mysli, že malého pichne do oka či čo😀😀
My sme ťahali sex do 41. tt
My sme mali normálne sex až do 41tt, kedy mi vyvolávali. Posledné 3 týždne pred vyvolanim som ho doslova nútila každý deň, lebo vraj sex pomáha na spustenie pôrodu. No nám nepomohol. Akože bola som neflexibilna, ale tak našli sme si polohy pri ktorých sa to dalo zvládnuť bez problémov. Nemám pocit, že by to môjmu mužovi vadilo.
No a? Normalne mozete, ak neni prekazka priamo rizikove tehu a pod. Vobec s tym muz nemal problem, sak to dieta mi kto spravil, tak ako je to prirodzeny vzhlad v tom tyzdni
@tanicka907 namýšľaš si čo?
@januska12323 povedal mi, ze to neni uplne to iste - nechcel ma urazit ani nic len skonstatoval a jasne ze neni a povedal, ze to je jedno ze stale som to ja a tak. Len ja mam velku chut, ale citim Sa strasne nesexy ako taky balon. V prvom tehotenstve sme po 30tt uz nesexovali, strasne ma to bolelo a ked som mu to povedala ani sa mu nepostavil lebo sa uplne bal ze mi nejako ublizi…

@tanicka907 my sme si to užívali obaja a ja ešte viac ako pred tehotenstvom 😁 až do pôrodu