Silvester s bruškom v 8.mesiaci na plese. Ako ste zvládli ?
ty musíš vediet ako sa citíš, ja som v 8 mesiaci najradšej ležala a oddychovala s vyloženými nohami doslova
Každé tehotenstvo je iné, ja som v 8. (a aj 9.) mesiaci ešte chodila na výlety, túry, cvičenie atď. preto mi ples nepríde niečo čo je potrebné "zvládnuť". Ak sa na to necítiš, tak netancuj alebo choď skôr domov, sama uvidíš ako ti bude.
Ked sa na to citis, tak preco nie ? Ja som sa v 7 mom mesiaci vydavala a este robila soferku manzelovi na rozlucke so slobodou 😂 a to som mala este aj rizikove a dala som to. 🙂 Ale v 8mom som vacsinou len spala a spala, cize ked chces ist, chod.
Záleží to od zdravotného stavu, niekto by to zvládol ľahko, niekto radšej nie, aj od toho či je dôležité ísť na ten ples alebo to nie je až tak dôležité.
Prve tehotenstvo som este v 8. mesiaci pochodila okolie Ziliny, Strecno, Stary hrad a pod.
Druhe tehotenstvo som bola rada, ze som isla 8 tyzdnov na matersku a mohla som spat a lezat, lebo som nevlada ani zit. Po prve dieta do skolky som chodila autom, kde som sa v garazi nagulala a pred skolkou vygulala.
Ja som sa v deviatom mesiaci vydala, odstatnicovala, odpromovala a este aj topfest stihla...tehotenstvo neni choroba,ked nemas zdravotne problemy uzi si ten ples v plnej miere

Áno, aj som ten ples odmoderovala, vrátane tomboly ktorá trvala vyše hodiny.