Som tehotná a stále by som spala. Je to normálne?

ahoj, ja som prvy trimester spala celu noc, potom doobedu asi hodku a poobede asi dve a druhy a treti trimester uz len celu noc no a tie dve hodky poobede. A kludne by som aj viac, keby sa dalo.😉 Dieta mam tiez kludne a porod bol CS ale to so spankom nesuviselo.
Ahoj , ja som tiež skoro celé tehotenstvo prespala. Áno pri pôrode som bola úplne unavená ale to preto , že som rodila 27 hodín .... a ja mám kľudné dieťa teda do toho roka bola 😂
@sajmi2009 ahoj,tiez som pol tehotenstva prespala... od 6 mesiaca som bola na rizikovom, a von som sla ,len v case vychadzok...no posledny tyzden pred porodom sme finisovali stahovanie do domu, a 24.09 som zamakala viac a syn sa narodil 25.09 4 dni pred tp...je to velmi kludne dieta. Drzim palce.
No není pravda, že bude kľudne dieťa 😂 prvé tehotenstvo som celé prespala môj syn je veľké žihadlo a vôbec nespal keď bol bábätko 😂 a ani teraz takže tak
Je pravda, že by si sa mala aspoň trošku hýbať ale užívaj si to, že môžeš aj oddychovať. Taktiež som dosť cez tehotenstvo spala, no teraz som sa už od marca poriadne nevyspala
Prespala som doslova dve tehotenstvá. Nespala som iba keď sme boli na výletoch. Ale inak celé noci a 4 hodiny cez deň. Prvé dieťa spalo aj osem hodín od jedenia. Od začiatku kontrakcií bolo po 3hodinách po všetkom. Druhé dieťa nespalo ani v bruchu ani do pol roka 😂 teda spalo ale málo a vydržal aj dve tri hodiny hore a to aj v noci 😂 ale od kontrakcií bolo po všetkom za necelé štyri hodiny 🙂
@sajmi2009 ahoj podľa mňa v prvom aj v treťom trimestri je normálna zvýšená únava, spať celú noc a ešte aj poobede je super..hoci normálny pohyb na konci tehu je dobrý na otočenie bába.. známa stále len ležala a neotočilo sa jej, tak rodila cisárskym..tento dobrý zvyk si treba zachovať aj po narodení bába..až kým nenastúpiš do práce..to je jedna z najlepších vecí na materskej.. 🙂
Ja som prespala skoro celé tehotenstva prespala a nemám pocit, že by sa to nejako podpísalo na mojom pôrode...
Ja som bola celu tehu unavena, dokonca v praci ma nasiel kolega spat vo vytahu (som si čupla ze trosku "oddychnem" kym vyjdem na poschodie a som zadriemala). tak som sla na PN a skoro cele tehu prespala. v noci akurat som sa najedla, kukla film a to vsetko. a raz za den na dvor ku psovi na hodinu 😀 porod som mala tazky - rodila som 23 hodin a nakoniec ejtak sekcia (ale kvoli tomu ze maly nezisiel do porodnych ciest). Maly (3r.) je zlaticko, nikdy neplace a ani ked bol babatko neplakal. Tiez je zaspaty fajne 😀 Bezne v noci 21 - 7mej a poobede slofik na 3-4 hodiny 😀
Ja mam 18 dni do porodu a som totalne malatna a unavena a len lezim🙂 snad to zvladneme
A uz máš za sebou cukor testy? Ja som začala byt taka este viac spavá ked som dostala tehu cukrovku... inak som tiež aj predtým vkuse bola ospata... veď “vyrábaš “ nového človeka 😉 a ze by bol potom ťažký pôrod som vzivote nepočula 😄
@sajmi2009 super, tak potom uz len spať a spať a spať a tvoriť malé stvorenie počas toho............ 😀, po už sa nevyspíš 😉 ja viem otrepaná fráza aaaaaaaaaaaale taaaaaaaaaaaaaaaaak pravdivá, .... čo ja by som za to dala, zo dva dni si pospať kedy chcem a ako dlho chcem..............alebo aj týždeň 😀
No už sme V nemocnici odteka nám plodova voda trochu sa bojíme ale my tO zvládneme ;)
Neviem Mám trochu strach 3deň čakám na bolesti A nic :(
ja som pocas tehu tiez bola neskutocne unavena,v kuse bez energie a neustale hladna...jedina strasna vec na tom celom bolo to,ze som zo 45 kg pribrala na 84...inak som nemala vobec tazky porod a mala po narodeni bola velmi kludne babatko,a drzi sa dodnes (ma teraz 7 rokov)...nedaj sa strasit,rob to,co ta uspokoji,ked budes kludna a v pohode ty,bude aj babo a vsetko bude super,len ziadny stres 😉

Mne suseda vravela,ze preto mala take kludne dieta ze cele tehu prespala,ale ci to ozaj plati, ktovie. Kazdopadne byt oddychnuta asi nieje na zlu vec.