Som v 29. týždni a skoro necítim pohyby

basssa
6. jún 2014

Som v 29 tt .Do teraz som citila pohyby velmi casto no casom ich citim coaz menej .Bojim sa ci je drobec okey 😒

siska53
6. jún 2014

@basssa a co tak zajst za doktorom?? Kedze ide vikend,ja na tvojom,mieste by som,uz sedela na,pohotovosti,ak,som uz z nejakych dovodov nestihla,nesla ku gynekologovi. Radsej zbytocne,ako neskoro.

dufam,ze bude vsetko dobre.

havana_frost
6. jún 2014

@basssa Veru, nemusí to byť nič (môže spať, môže mať lenivý deň), ale radšej stokrát zbytočne skontrolovať ako raz neskoro 😒 Ja som raz bola večer na pohotovosti (ešte aj v cudzom meste), lebo sa práveže hýbal neuveriteľne strašne veľa, akoby fibriloval. Bolo to OK. Tu ide pohodlnosť/sranda/hanba bokom.

ushuaia
6. jún 2014

@basssa tu ti nikto nepomoze ,iba lekar...cim skor - tym lepsie...drzim paste

tinapa
6. jún 2014

@basssa Ako ostatné radili, čím skôr k lekárovi, tiež som bola "zbytočne" na pohotovosti, večer o ôsmej som doletela vyplašená, lebo som od obeda necítila pohyby, mala som teplotu, nie veľkú, ale dala som si paralen , kým som tam prišla, klesla mi..vš.bolo v poriadku, ten lekár hovoril, čo plaším, ale ja mu- musela som sa uistiť, lebo by som ani nezaspala..sestričky to chápali, nič sa neboj a bež..

bahira1962012
7. jún 2014

skoro necítiš? ja som napr. cítila syna silno,dcérku som citila pomenej ,dokonca sa stalo, že sa dva dni ani nepohla,možno len také šklbnutia,ako ked bábo spinká a zrazu sa trhne 🙂 ked skoro necítiš ale cítiš,tak je podla mňa všetko v poriadku,ale ako tehulka nikdy nepojdeš zbytočne na pohotovosť,utekaj a dajte si urobiť sono 🙂 držím palčeky 🙂 ja som dcerku aj budila,štuchala a ked sa rozkopala dosť to aj bolelo 😀

dollynkaa
7. jún 2014

Moju ak som necitila zjedla som sladke a hned sa prebrala. Vyskusaj

dianka3
7. jún 2014

@basssa moze to byt aj tym ze babo je uz stale o nieco vetsie a tak ma aj menej pohybu, ale babetka mavaju aj niekolko hodineve odpocinky a tym ze sa cely den hybes ich vlastne ako keby kolises.Najlepsie by si mala citit v noci albo rano. Babetka maju svoje fazy odpocinku aj fazy ked su hore.Ale pises ze casom ich necitis to je ako dlho? Je to len teraz niekedy ci uz par dni? V kazdom pripade ak si si nie si ista ,ako pisu baby radsej zajdi k lekarovi 😉

kiwi82
7. jún 2014

ak máš napríklad placentu vpredu, vtedy cítiš menej a slabšie pohyby. možno si len v pohybe a nesústredila si sa na pohyby. a ako často ich teraz cítiš? sme približne v rovnakom tt. ja cítim hlavne ked sa najem. skús si dať sladké alebo pomaranč..... ľahni si kľudne a sleduj. ak máš pochybnosti zájdni na pohotovosť. ja mám aj ten agel sounds monitor tlkotu srdiečka ak som znepokojená popočúvam srdiečko a som kľudnejšia. podľa mna to je ok.

basssa
autor
7. jún 2014

🙂 moj may je uplne v poriadku uz ma menej miesta kedze je vecsi ako ma byt 🙂 to mi odlahllo vcera som si dalapepsi zq pohartak ako sa mrvil a kopalmmmm a ties som mala strasnu chut nahranolky neviem ked som och robila ties kopal az to bolelo asik sa tesil🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre