icon

Som v 3. trimestri a nevládzem vládať

14. feb 2024

Ahojte baby, som veľmi smutná. Som v 31.tt a naozaj úprimne nevládzem. Bolia ma kríze, mám zápal sedacieho nervu, do toho tlaky na brušku a hrudníku. Celá ledva držím po kope. Viem, že nie som sama. Čakám prvé dieťatko, takže viem, že sú ženy, ktoré v mojom stave ešte majú aj dieťa. Len ma veľmi zamrzel prístup môjho priateľa, ktorý na mňa včera vybuchol, že tehotná nie som sama na svete..vyžaduje odomna aby bolo vyupratované, navarené, atď. Čo je v pohode keď som vládala rada som to urobila ale teraz naozaj nevládzem, minule som pouprataní bytu skončila na urgente, nakoľko som si tam potyrila ten zápal sedacieho nervu, že som sa nevedela postaviť. Vidím naňom, že mu vadí, že musí teraz on umyť riad, alebo ísť po rožky do obchodu. Čo ma veľmi mrzí, ešte sa mi vrátili aj nevolnosti, takže čokoľvek zjem hneď ma obleje a je mi spatne od žalúdka. Som jedináčik a dnes ráno mi vykríkol, ze som naucena že keď mi niečo je všetci mi budu chodiť okolo zadku. Zlyhala som?

Strana
z2
majlo1234
14. feb 2024

Nuz, musis sa za seba postavit. Na tvojom mieste a ako tehotna s druhym dietatom ti radim, aby si sa VYSRALA na celu domacnost. Na vsetko. Kup si papat na co mas chut. Najdi si serial, ktory chces pozerat. Priprav si hniezdo na gauci, kavu, vodu. A sup lezat oddychovat, ked ti je tak tazko. Tehotenstvo vie byt narocne, a starostlivost o dieta potom je nekoncianca, uz nikdy sa nebudes moct na vsetko vyprdnut, ked uz budes mat dietatko. Tsk si to uzi teraz. A priatelovi pokojne povedz, ze nevladzes a domacnost uz do porodu nebudes zvladat, nech sa zariadi ako chce. Ze nosis pod srdcom jeho dietatko a je to pre teba priorita, aby si ty aj ono bolo v pohode. A hotovo

rivini
14. feb 2024

Tak splodila si dieta s idiotom, co ti na to povedat….od 28.tt som nevladala, zle mi bolo od zaciatku tehotenstva. Muz pracoval, nakupoval, varil a este mi dokonca pomahal s projektom do prace, ked mi uz bolo velmi zle. Nikdy sa ani slovkom nestazoval, bol mi obrovskou oporou

ahhola
14. feb 2024

Tomu degesovi zaves dooredu 10kg batoh a nech s nim existuje aspon tyzden, nebude sam tehotny na svete😂gratulujem k vyberu Priatela🥀

denulik1234
15. feb 2024

Nehnevaj sa ale priateľ sa správa ako idiot,neuvedomuje si že máš v sebe ďaľší život ? Že mu nosíš dieťa?
Tak isto sa cítim aj ja že nevladzem už,tak viacmenej len oddychujem ale keby sa hentak správal môj priateľ pošlem ho kade ľahšie však aj tak si na všetko sama ..

melany444
7. mar 2024

Aj ja mam ten zapal sedacieho nervu,som 29 týždeň.

Strana
z2