icon

Som v 31. týždni a mala som sen o predčasnom pôrode

26. jún 2021

Som v 31tt a snívalo sa mi, že som syna porodila v 32tta musel ísť do inku.
Neviete čo môžu signalizovať takéto sny?

janai1
26. jún 2021

Ze zbytočne stresuješ

autor
26. jún 2021

@janai1 vôbec nemyslím na to. Užívam si toto moje tehotenstvo.

lorin29
26. jún 2021

To sú len vnútorné obavy ze sa to môže stať 🙂

buberova
26. jún 2021

Ja si tiež myslím že je to iba podvedomie ktoré sa snaží spracovať rôzne scenáre. Nehľadala by som v tom hlbší význam a predobraz

amelie2017
26. jún 2021

Podvedomie pracuje, neboj sa, neznamena to, ze o tyzden porodis. Mne sa snivalo ze maly vystrcil ruku z brucha, normalne som ju hladkala, kym sme leteli do porodnice. Potom zas nohu. Niektorym sa sniva, ze porodili a zjedli dieta. Nemyslim, ze to signalizuje, ze zjedia svoje dieta.

danusa64
26. jún 2021

Mne sa snivalo okolo 16tt ze som isla na cisarsky a tam doktor zhrozene ze ved to je este skoro, to je len 24tt a dieta som potratila. Sme v 29tt a stale sme 2v1 a vsetko je v poriadku😉 to len nase podvedomie pracuje a je len na nas ako to spracujeme. Ja som sa zlakla, ale povedala som si ze to bol len sen a ukazal mi prave to coho sa najviac bojim

barus26
26. jún 2021

proste sen. Ja keď som chcela byt tehu a nedarilo sa často sa mi snívalo, že som tehotná. Keď som otehotnela snívalo sa mi raz o dievčatku, raz o chlapcovi. Potom o pôrode. Proste sú to sny

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
dominika1988
Autor odpoveď zmazal
leuska15leuska15
26. jún 2021

Neznamená to vôbec nič

katkamatka7
26. jún 2021

Sny v tehotenstve bývajú o niečo živšie, my ženy sme vtedy citlivejšie pristupovať k nim s hľadaním významu. Zo začiatku to môžu byť stavebné sny, dokážu sa nám v nich prihovoriť zvieratá, rodina. Môžu mať aj obsah obáv, či bude všetko v poriadku. Význam sna Ti síce nevystvetím, no nejedna maminka si prešla v tehotenstve veľmi bizarnými snami.

miadi
26. jún 2021

Nic len tvoje vlastne obavy. Nemas veštecke sny neboj ,

mamusa34
6. júl 2021

No to ako tie moje sny . Že som ani vecičky nemala nachystane