icon

Som v 33. týždni a tečie mi z pŕs

dompod
15. jan 2015

Babulky, som v 33tyzdni tehu a uz asi mesiac citim ze mi tecie niekedy s prs. Je to normalne ? :O

zuzik307
15. jan 2015

@dompod ano, je to uplne normalne...tvori sa ti kolostrum, mliecne zlazy sa pripravuju na dojcenie 🙂

jajka71
15. jan 2015
dompod
autor
15. jan 2015

@zuzik307, a znamena to ze budem kojit pocas tehotenstva ci to nemusi byt pravidlo ?

zuzik307
15. jan 2015

@dompod kojit budes az po porode 🙂 ale vsetko je na najlepsej ceste...

anicka621
15. jan 2015

Ahojte ak som v 30tt a nič mi ešte netečie a ani netieklo je to zle? :(

veronikax
15. jan 2015

@anicka621 isto to nie je zle ,) kazda sme ina ;)

anicka621
15. jan 2015

@veronikax ja som prvorodička a neviem tak sa veľmi bojím :/

veronikax
15. jan 2015

@anicka621 nemusis sa nicoho bat ;) Skor davaj pozor..aby babatko necitilo tvoj strach koli malickostiam 🙂 vsetko bude dobre ;) aj mliecka budes mat dost ;)

loliki
15. jan 2015

@dompod Teš sa, tvoje telo sa chysta, aby bolo dost mliečka. To je super! Kojit urcite budeš, malinké sa musí správne prisať a pôjde to. Precitaj si o tom este teraz, aby ta potom nic neprekvapilo. Naliate prsia mozno aj o 2 cisla vacsie vyzaduju starostlivost, aby sa nezapalili. 🙂

loliki
15. jan 2015

@dompod Teš sa, tvoje telo sa chysta, aby bolo dost mliečka. To je super! Kojit urcite budeš, malinké sa musí správne prisať a pôjde to. Precitaj si o tom este teraz, aby ta potom nic neprekvapilo. Naliate prsia po pôrode -mozno aj o 2 cisla vacsie vyzaduju starostlivost, aby sa nezapalili. 🙂

ivca88
16. jan 2015

kedze si tehotna ... tak sa ti zastavil hormon LH ..ktory nastartovava vajecniky na ovulaciu...no a teraz kedze si tehu tak vajecniky "zaspali" ..a zacal sa ti tvorit hormon prolaktin 🙂 na tvorbu mliecka ... vsetko je v poriadku 🙂

anicka621
16. jan 2015

@veronikax Dakujem veľmi pekne 🙂 Upokojila si ma 🙂