Som v 34. týždni a pribrala som 13 kg
Ahojte tehulky,
Chcem sa len popýtať. Som 34tt zacala len teraz a mam uz hore skore 13kg od zaciatku.
Kolko este mozem ocakavat do konca? Pribera sa vela za posledných 6tt? 🙂
Ze na co sa mam pripraviť!
Dakujem za názory!
L
Ja za obe tehotenstva pribrala ca.13 kg, neostalo mi po pôrode nič navyše. A aká bola štartovacia váha?
Ja som 36 týždeň a mám 13-14kg navyše.
Prvý trimester som pribrala dosť, teraz dávam tak 1kg max 1,5 mesačne. Uvidíme kedy sa mala vypýta von a koľko ešte priberiem ☺️☺️
pri každom inak... pri druhom tehu som posledný mesiac chudla....
Ešte čakaj 3-5 kg....
Tiež odhadujem takých 5 kilo plus kľudne 6 vôbec to nevadí. Tiež som mala 17 a 25 pri druhej začiatok váhy pri prvej 65 na 178 cm pri druhej 61 kg tam sa to na mňa doslova lepilo tie kila zavodnena som nebola. Obrovské brucho a tak také rozložené som to mala. Nohy zadok ale brucho bolo obrovské aj veľké deti.
@nikapuggioni furt mi hovoria ze maly je vacsi o 2-3tt a ze bude veľký a mam veľa vody..m
niečo medzi 22-25 ale ja som bola na konci celá opuchnutá lebo väčšina z toho bola zadržaná voda. v pôrodnici som chodila len v žabkách a na cestu domov som tenisky ledva obula. (aj napriek tomu že mi sestrička obväzovala nohy pred pôrodom)
zostalo mi 5kg nakoniec.
@bavlnka92 kokos to je huste ako telo reaguje 🙄 ale tak uvidime ako dopadne ja. Nahlásim ked porodim! 🙂
@babyttcirl bude to akurát. 🙂 ja som išla do pôrodnice v mužových teplákoch lebo svoje som cez boky neobliekla 😂 a hlavne som si musela kúpiť širšie rifle potom aj napriek tomu že mi kilá výrazne nezostali 🙈
@babyttcirl u mna to iste. Posledná moja poradňa bola keď som bola 31+2 a malička mala 1989 g doktor že je o dva týždne väčšia. Teraz idem v stredu na poradňu a uvidím koľko má. V stredu budem akorat 35+4. Uvidíme či sa doktor sekol alebo naozaj bude väčšia.
Pri meraní je vždy odchýlka +/- 500g 😉
@babyttcirl Ale zasa pravdu povedať mne všetky kg išli len do bruska. Nikde inde som nepribrala. A zatedy vôbec netrpím tzv s nepokojnými nohami alebo žeby som sa závodnovala
Za celé tehotenstvo 16 kg no bolo to dosť záťaž na telo teraz pri druhom sa trosku obmedzujem aby som rak moc nepribrala
@nikapuggioni ja si tiež myslím ze sa trosku sekli ale tak idem sa trosku ukludnit s jedlom na mesiac po tých vianociach nech zbytocne nedrží vodu!
@ivka21 vobec sa ti necudujem , mne to tam vždy lieta 1kg hore dole ale teraz uz dam do konca tak racionálne🙂
@babyttcirl ja som teraz v 33tt a mám 6 navyše, ale zas ja som mala riadnu štartovaciu váhu 😂a tiež mi hovoria, že malý je väčší akoby mal byt na daný týždeň, tak som zvedavá či sa to potvrdí 😃
@babyttcirl u kazdeho to je ine... ja som zial sla hore o 20kil a 7 este mam

Obe tehotenstva 20,5 kg cca 🤦🏼♀️ A teda najviac som dala vianoce a posledny mesiac