icon

Som v 34. týždni a pribrala som 13 kg

babyttcirl
27. dec 2020

Ahojte tehulky,

Chcem sa len popýtať. Som 34tt zacala len teraz a mam uz hore skore 13kg od zaciatku.

Kolko este mozem ocakavat do konca? Pribera sa vela za posledných 6tt? 🙂

Ze na co sa mam pripraviť!

Dakujem za názory!
L

mima1
27. dec 2020

Obe tehotenstva 20,5 kg cca 🤦🏼‍♀️ A teda najviac som dala vianoce a posledny mesiac

vilma7
27. dec 2020

Ja za obe tehotenstva pribrala ca.13 kg, neostalo mi po pôrode nič navyše. A aká bola štartovacia váha?

nikapuggioni
27. dec 2020

Ja som 36 týždeň a mám 13-14kg navyše.
Prvý trimester som pribrala dosť, teraz dávam tak 1kg max 1,5 mesačne. Uvidíme kedy sa mala vypýta von a koľko ešte priberiem ☺️☺️

deti95060810
27. dec 2020

pri každom inak... pri druhom tehu som posledný mesiac chudla....
Ešte čakaj 3-5 kg....

sono2
27. dec 2020

Tiež odhadujem takých 5 kilo plus kľudne 6 vôbec to nevadí. Tiež som mala 17 a 25 pri druhej začiatok váhy pri prvej 65 na 178 cm pri druhej 61 kg tam sa to na mňa doslova lepilo tie kila zavodnena som nebola. Obrovské brucho a tak také rozložené som to mala. Nohy zadok ale brucho bolo obrovské aj veľké deti.

babyttcirl
autor
27. dec 2020

@nikapuggioni furt mi hovoria ze maly je vacsi o 2-3tt a ze bude veľký a mam veľa vody..m

bavlnka92
27. dec 2020

niečo medzi 22-25 ale ja som bola na konci celá opuchnutá lebo väčšina z toho bola zadržaná voda. v pôrodnici som chodila len v žabkách a na cestu domov som tenisky ledva obula. (aj napriek tomu že mi sestrička obväzovala nohy pred pôrodom)
zostalo mi 5kg nakoniec.

babyttcirl
autor
27. dec 2020

@bavlnka92 kokos to je huste ako telo reaguje 🙄 ale tak uvidime ako dopadne ja. Nahlásim ked porodim! 🙂

bavlnka92
27. dec 2020

@babyttcirl bude to akurát. 🙂 ja som išla do pôrodnice v mužových teplákoch lebo svoje som cez boky neobliekla 😂 a hlavne som si musela kúpiť širšie rifle potom aj napriek tomu že mi kilá výrazne nezostali 🙈

nikapuggioni
27. dec 2020

@babyttcirl u mna to iste. Posledná moja poradňa bola keď som bola 31+2 a malička mala 1989 g doktor že je o dva týždne väčšia. Teraz idem v stredu na poradňu a uvidím koľko má. V stredu budem akorat 35+4. Uvidíme či sa doktor sekol alebo naozaj bude väčšia.
Pri meraní je vždy odchýlka +/- 500g 😉

nikapuggioni
27. dec 2020

@babyttcirl Ale zasa pravdu povedať mne všetky kg išli len do bruska. Nikde inde som nepribrala. A zatedy vôbec netrpím tzv s nepokojnými nohami alebo žeby som sa závodnovala

ivka21
28. dec 2020

Za celé tehotenstvo 16 kg no bolo to dosť záťaž na telo teraz pri druhom sa trosku obmedzujem aby som rak moc nepribrala

babyttcirl
autor
28. dec 2020

@nikapuggioni ja si tiež myslím ze sa trosku sekli ale tak idem sa trosku ukludnit s jedlom na mesiac po tých vianociach nech zbytocne nedrží vodu!

babyttcirl
autor
28. dec 2020

@ivka21 vobec sa ti necudujem , mne to tam vždy lieta 1kg hore dole ale teraz uz dam do konca tak racionálne🙂

janka_266
28. dec 2020

@babyttcirl ja som teraz v 33tt a mám 6 navyše, ale zas ja som mala riadnu štartovaciu váhu 😂a tiež mi hovoria, že malý je väčší akoby mal byt na daný týždeň, tak som zvedavá či sa to potvrdí 😃

juliet86
28. dec 2020

@babyttcirl u kazdeho to je ine... ja som zial sla hore o 20kil a 7 este mam