Som v 36. týždni a boli sme na bicykloch
Dobrý večer, snáď nie som jediná, čo som sa vybrala na bicykel v 36 tt? Isli sme pomaly, hodinku len cca.... A necelé 6km dokopy... Panelová cesta, poľná cesta a kamenistá cesta... Príprava na pôrod musí byť, ci? Ale ked sme sa vrátili, tak môjho brat, ze ci som šialená, ze on je 20 rokov policajt a v živote nevidel tehotnú na bicykli 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ videli ste tehotnú na bicykli???
Ja aj posledný den. V deň pôrodu. Trebalo do obchodu-a všetko daleko, a bolo teplé leto - pešo som nevládala..
Ja teda neviem, ale naposledy som z bicykla spadla ako 12 ročná, brat dostal “favorita” cestný bicykel, kde do pedálov bolo treba vsunúť nohu, ja som ju pri brzdení nestihla vytiahnuť a spadla som. Už 24 rokov sa mi nepodarilo z bicykla spadnúť. Neviem na akých bicykloch jazdite, ale ja mám klasicky dámsky, ktorý ma nízko rúru, takze sa naň v pohode nasadá a tiež neviem o akých otrasoch sa tu bavíme, myslela som, že autorka išla po normálnej ceste a nerutila
Sa dolu kopcom lesom na horskom bicykli.
Mne nepríde nič divne ísť ako tehotná na bicykli, po normálnej ceste, alebo cyklo chodníku, normálnou rýchlosťou, nie je to fyzicky náročné a nevidím tam žiadne riziko pádu.
Autorka riad sa sama sebou a nevyžiadané rady ignoruj
tiež som v tehotenstve bicyklovala

ja som chodila cele tehu na bicykli z a do roboty a do mesta. este dva dni pred porodom som sla na bicykli do kina 😀 ked som sa aj dokiho pytala, ci mozem, povedal mi, ze nevidi problem, ale samozrejme nie nejake dlhe tury, ale ono je to strasne individualne, ci mate problemy v tehu alebo nie.