Som v 36. týždni a moja dcérka je 2 týždne pozadu

pokynka
3. aug 2022

Ahojte som 36 tt. moja dcérka je 2 týždne pozadu hoci má prietoky v poriadku aj srdiečko váhu nemá akú by mala mať mam si týždeň pichať fraxiparin 0,4 a o týždeň kontrola ci to pomohlo mate niektora s tým skúsenosť, som veľmi nešťastná z toho

modryunicorn
3. aug 2022

Ja som bola dnes rano na kontrole a zistili mi, ze dietatko je pozadu 3 tyzdne. Ale vzhladom na den pocatia, to sedi. Termin poslednej menstruacie a termin pocatia velakrat nesedi. Mne to ani v prvom tehu nesedelo. Tam som mala tyzden dopredu pre zmenu. Ziadny Fraxiparine mi vsak nekazali.

mina17
3. aug 2022

Ja som 34tt ale babo ma hlavičku na 34tt, bruško a stehennú kosť ma na 32tt 😔

jajanka31
3. aug 2022

@pokynka ja som bola v 30 tt babatko bolo 2 tyzdne pozadu, nic mi nepredpisali len ma objednali v 33 tt bolo babatko uz 5tyzdnov pozadu. Este v ten den som mala akutnu sekciu...sleduj ci sa hybe v brusku a navstevy lekara aspon raz za tyzden, ked ta neobjednaju, na drzovku chod na pohotovost ze ti je zle a oni malicke skontroluju.. Ja uz by som len tak necakala. Moj lelar velmi pochybil.

modryunicorn
3. aug 2022

@jajanka31 S akou vahou sa narodilo babatko?

jajanka31
3. aug 2022

@modryunicorn 1370 g

zuzkaa1991
3. aug 2022

@pokynka ja som tak mala mala bola 4tt cca v 36 zo začiatku len týždeň potom dva tt pozadu a ku koncu az 4tt pozadu bola som v 36tt na sledovanie tyzden v nemocnici ci rastie mala cca 2600 ci kolko nic nezistili mala som vsetko ok aj prietoky za týždeň vyrastla smejem sa ze ju nadopovali 🤣 si myslim ze by mala nižšiu vahu keby sa narodila....ale nechali tak povedali ze genetika muz nie je velmi vysoky ja nizka takze neriesili a v 38 som porodila 47cm 2660g bola malicka ale vsetko dobehla do 4r😁 ak je vsetmo všetko ok netreba stresovat

miankass
3. aug 2022

@pokynka ahoj moja bola presne v takomto tyzdni o 2 tyzdne mensia. Moze to byt geneticky takto dane. 🙂 neboj sa nic ak ma vsetko v poriadku bude ok.

pokynka
autor
5. aug 2022

@jajanka31 ja mam o týždeň kontrolu a pohyby chvalabohu sú 🙏

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre