icon

Som v 8. mesiaci a nie som si istá otcom dieťaťa

jaja270
7. apr 2015

ahoj ludkovia skor nez zacnem, prosim neodsudte ma a poradte mi nemam sa komu zverit a jednoducho to zo seba potrebujem dostat von. Som v 8mom mesiaci a ide o toto: s priatelom sme sa dlho snazili otehotniet(2 roky cca),neslo to vsak, nejak sme tomu davali len volny priebeh a neriesili sme to odborne...Vela som na to myslela precitala som milion for co by mohlo pomoct nakupilaa som milion vitaminov, cajov na otehotnenie pre mna aj partnera ... brali sme to pocctivo a po mesiaci som zistila ze som tehotna....vsetko bolo uzasne az kym sa mi priatel zdoveril v opilosti ze ma obavy ci je jeho ...raz vecer som si totiz vysla s kamaratom von a riadne sme sa opili...mam z toho vecera okno...Priatel som uistila ze mimco je jeho ...ani ma nenapadlo ze by jrho nebolo... nerozmyslala som nadtym nejak alr potom ma napadlo kedy som bola s tym kamaratom vlasne von a zistila som ze to bolo cez plodne dni... viem ze som v tej dobe spala s priatelom to je iste no niesom si ista ci by som sa nahodou nevyspala s tym kamaratom ,viem ze to znie strasne ale fakt si to nepametam a doteraz ma to ani nenapadlo ...niesom si vedoma ze som s nim spala ani ze by saaa nieeeco stalo ale co ak predsa? z toho vecera mam len utrzky no mam fakt strach... nikomu som to nepovedala ...toho dotycneho kamarataa sa NEMOZEM spytat ako to bolo a tak neviem co robit ci to mam priatelovi povedat...mam velke obavy...casto sa ma pytaju ci nevidim z ultrazvuku na koho sa male podoba a mna vzdy pichne pri srdci... mozno mam len nejaake predporodne depresie ale fakt neviem teda ci si to nenahovaram ja som zufala co robit... cele tehotenstvo ma to ani nenapadlo...nerozmyslala som nad tym az casom som nad tym zacala uvazovat a teraz neviem co dalej

jaja270
autor
7. apr 2015

a teraz prepacte pomylila som si kategoriu ale kludne sa mozte vyjadrit

rebekamarcusko
7. apr 2015

no neostava ti nic ine ako sa ho opytat(toho kamarata) kedze mas okno,inak to asi nezistis. este dna testy,ale tak o tom bude musiet vediet tvoj partner. tak si to premysli.

kiki68
7. apr 2015

pocuj, spytaj sa kamosa, ze ci vie co sa dialo,ale ako ja si myslim,ze sa nedialo nic, ak bol takto opity aj on, tak urcite k nicomu nedoslo,lebo chlapi su schopni mat sex tiez iba do istej miery opitosti, potom uz iba chcu,ale tam dole to uz nefunguje. Osobne si myslim,ze mimco je od priatela a zazrakom sa konecne podarilo. Podla mna je blbost riesit nieco,co sa nestalo. A teda takto sa ozrat jak svina, no aspon si zapamatas,ze vzdy musis vediet co robis aj opita. DNA test si spravis aj ked posles pouzitu zubnu kefku Tvojho priatela a malej vlas alebo tak. To nie je problem a napadne. Ale preco ma vobec ten Tvoj priatel taketo pochybnosti....
Ja byt nim tesim sa z toho,ze uz je male skoro na svete a ze sa konecne podarilo. Bol by radsej keby chodi po vysetreniach a doluju z neho tu jednu vhodnu spermiu? Dieta je dar, ci uz k tomu pomohol sused, ci kamos, ci je to hoc neposkvrnene pocatie. Hlavne,ze babo uspesne donosis a budete sa z neho tesit.

jaja270
autor
7. apr 2015

Je dostvziarlivy tak preto ma pochybnosti ...a nimi zneistil aj mna .... verim ze je jeho len nahoda je svina ...a veru poucila som sa a chcem byt vzorova matka aj keby som to babetko mala vychovavat sama ...ale verim ze priatel aj keby zisti ze nieje jeho (ak nieje) nezavrhol by nas a ostal by s nami ako my bez neho on nevie byt bez nas ... ja len som chcela pocut nejake slova utechy verim zeeje to tak ako ma byt ...nic ine mi neostava

sheila72
7. apr 2015

Neviem čo to máš za kamaráta, keby ste spolu spali a následne si otehotnela, isto by sa o tom s tebou bavil, ak je to skutočný kamoš. Mne to príde buď ako vymyslená téma alebo si to fakt len nahováraš.

jalucija
7. apr 2015

to si bola taka strasne spita, ze by si si sex nepamatala? Kazdopadne, nikdy nebudes mat klud, kym sa rovno nespytas a jezis normalne sa spytaj nebude mala

marshmallow
7. apr 2015

@jaja270 cudna tema 🙂 keby som bola taka spita ani by som nesexovala ale aspon nejake utrzky by iste boli ne? 🙂 a kde je ten kamarat?Co je nezvestny?Ved mu napis Rp alebo sms ze co sa vlasne stalo!

crystal333
7. apr 2015

tiez sa mi tomu nechce verit ,ze by si si to nepamatala, co ste spolu robili, to by si musela byt fakticky v bezvedomi, ze by si mala totalne okno🙂

jaja270
autor
7. apr 2015

kamarat je v zahranici takbskoro sa s nim nestretnem a cez spravy sa mi to moc nrhodi riesit... veru nepametam si... upokojujem sa iba tym ze ak by sa aj nieco stalo tak urcite by sa do mna neurobil len ak by bol tiez riadne mimo ...

olifcek
7. apr 2015

@jaja270 minimalne rano, ked by si mala cosi kdesi na spodnom pradle, by Ti trklo, ze ste spolu cosi mali, nie? a ked je kamarat a Ty milujuca zena, nepodviedli by ste snad ani v totalnej opitosti...

marshmallow
7. apr 2015

@jaja270
@olifcek asi tak ved to vytecie;)

jalucija
7. apr 2015

@jaja270 ale hodi nehodi, ved sa nejdete bavit o buducnosti ludstva. Normalne mu napis na fb alebo sms, ci samu pacil sex s tebou a dozvies sa 🙂
Toto su predsa zasadne otazky vzhladom k tomu, ze zachvilu rodis. Nechapem ako si mohla doteraz spavat 😀

simca06022011
7. apr 2015

@jaja270 no budes matka, tak sa pozbieraj a rozmyslaj... keby si mala s niekym sex, tak by si si hadam pamatala/vsimla.... druha vec, si v 8.mesiaci a riesis to teraz, no nemas este pol roka cas cakat, kedy si urobite s kamosom žúrku, aby ste si poklebetili o tom, takže mu napíš správu.. A partnera ukludni, mal ťa strážiť, keď je taký žiarlivý a snažili ste sa o dieťa :P Co ho to napadlo za blbosť teraz... doteraz bol kde? na inej planéte? Ak mate pochybnosti tak sa poskladajte na DNA testy a budete mat klud...

mizu89
7. apr 2015

ja som za co vravi @simca06022011 poskladat sa na DNA alebo uvidis ked sa narodi ze na koho sa bude podobat a budes mat hned jasno.ale na to aka si nervozna by som asi siahla po tych DNA najprv ako cakat este mesiac

simca06022011
7. apr 2015

Podobat sa vobec nemusi ani na jdneho, hned.. co ked sa bude zdat ze popriatelovi ma teraz nostek ale po dvoch rokoch sa ukaze ze to sa iba "zdalo"...
Moja dcera sa podobala na mna v porodnici... po roku cely otec.... aj oci sa jej uplne zmenili z modrej na tmavohnedu, vyraz, tvar... vsetko sa zmenilo... to vobec nie je smerodajne na koho sa bude podobat 🙂)))

kiki68
7. apr 2015

ako keby mas sex a spravi sa do teba tak to rano zistis na 100%, pretoze neviem ako ostatne zeny,ale ja aj ked sa po tomto akte se vsim vsudy rano zobudim,tak teda medzi nohami mam uplnu mlaku, lebo ono to meni konzistenciu po nejakej dobe na taky vodnate skupenstvo. Proste to spoznas,ze sa nieco dialo aj keby si nepamatas nic. Dalsia vec je,ze by si po case zacala mat utrzky keby sa nieco stalo, pretoze mozog sa rozpamatava postupne, hoci mal vtedy blackout. A asi ste sa zrubali obaja, ja si myslim osobne,ze nebolo nic. Nalej do svojho chlapa plnu flasku whisky a potom ho poziadaj,ci tebou pojde do postele, podla mna sa do nej ani nedoplazi, mozno skor do hajzla sa doplazi. Keby je on ten co vypil menej a zachcelo sa mu sexu s niekym,kto asi nie je velmi pri vedomi,tak je to hnusne a kamos by toto rozhodne nespravil ani keby je ozraly jak svina. Podla mna sa Vam proste zadarilo,nam sa podarilo otehotniet po 2 rokoch, neviem ako, nedopadlo to nakoniec dobre, ale otehotnela som. Mal by byt ten sprosty ziarlivec Bohu vdacny,ze si v 8 mesiaci a nie nad chujovinami uvazovat....

luta13
13. júl 2015

@kiki68 pekne si napisala...spravny nazor!!!...😉