icon

Somv 35. týždni + 6 dní a dieťa sa nikdy neukázalo tváričkou

katka3212
27. feb 2023

Ahojte, doktor ma pozerá na každej poradni , ale ani raz sa plod neukázal tvarickou v pred. Čiže nemám ani fotku, ani nič . To by mi až tak nevadilo , ale už sa to kráti a začínam sa báť a namyslat si ako bude vyzerať , prečo to tak je a pod…Všetky vyšetrenia sú v poriadku, veľkosť plodu zodpovedá , celé tehotenstvo sa citim ako nikdy pred tým, žiadne nevoľnosti ani nič . Len tato vec ma velmi trápi . Mali ste to niektorá takto? Že ste celé tehotenstvo nevideli tvaricku dieťatka ?

Ďakujem

domka222
27. feb 2023

A ja som aj videla a po pôrode bola dosť odlišná. Užívaj posledné týždne, bude to ako sa vraví láska na prvý pohľad 🍀

zuzi0911
27. feb 2023

Som 35+5 a neviem ako vyzerá 😊 ale aby som to upresnili nebola som na žiadnom sone..iba tie č robil môj dr v rámci merania .

svokrinjazykmonika
27. feb 2023

@katka3212 ja som videla iba raz, doktor to rýchlo odfotil. Ale tá fotka radšej ani nemala vzniknúť, čisté monštrum 😂 No a narodilo sa mi najkrajšie dieťatko na svete ❤️ Vôbec sa netráp

kiki68
27. feb 2023

@katka3212 tak predpokladam, ze na zaciatku sa ukazalo na meranie veci, ale mozno potom ste vychytali zrovna to, ze nebolo dobre natocene. Mozno je tak babatku dobre a preto tak rado zostava. Kym lekar neplasi a inak vsetko sedi, tak uz iba par tyzdnov a dozviete sa. Ako nas napr daval vzdy pri pokuse o foto ruku pred tvar a mame tak fotky, kde vyzera hrozne. Lebo ta ruka to cele deformuje. Potom sa nam podarilo horko tazko jedno video 3D v 23tt , ale ze by tam nejak fantasticky vyzeral… Lebo par sekund drichmal a potom uz ruka pred tvar a isiel svoj VIP celebrity mode ( neplatis, nefotis xicht). Ked sa narodil tak bol krasny ako obrazok, sestricky hotove, blondavy anjelik, sumerna tvar ako z katalogu. Taky aj zostal no 😂 Tak sa nebojte, asi to bude tiez top nadhera v tom brusku. Asi ste malo vlozili na sporiaci ucet toho babatka, tie dnesne deti , to proste neni novy iPhone a 100tis na ucte, tak co sa budeme bavit o nejakych foteckach 😀

kitycat
27. feb 2023

Ja mam vacsinu fotiek s rucickou pred tvarou alebo pupocnou rurou pred tvarou... Vlastne vsetky ☺️

zuzu1304
27. feb 2023

@katka3212 u synčeka nemám ani jednu fotku, zato ze je to chlapec sme vedeli uz v 14tom týždni to sa ukázal🙂)) ma rok, je zdravý a ma krásnu tváričku. Veľa zdravia prajem aj tebe aj drobcekovi

kitycat
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
27. feb 2023

Keď som bola na ultrazvuku v 20tt, syn sa tiež nechcel ukázať a stále mal pred tvárou ruky. Doktor ale potreboval skontrolovať či nemá rázštep pery alebo niečo iné a tak trochu trvalo kým sa ukázal...musel ho trochu "pošťuchať" aby to rýchlo skontroloval. Fotky nemáme lebo nikdy nemal celú tvár odkrytú, ale aspoň po častiach ako sa dalo skontroloval a to bol zaklad.
Vášmu sa nedala tvár vôbec ani po častiach skontrolovať?

zuzuliennka1
27. feb 2023

@katka3212 to mas na mysli ten 3d ultrazvuk? lebo na klasickom tvar ani poriadne vidiet nie je, resp. je tam taka “pokrcena”, a celkovo z toho vie veci vycitat len lekar.

jesenzima
27. feb 2023

A čoho sa bojíš? To dieťa bude aj tak vyzerať inak, ako na fotke z utz .. mám dve deti, ani jednu fotku, na utz im tiež nebolo vidieť tváre, vždy tam mali ruku, alebo boli otočeni..

evaachesa
27. feb 2023

@jesenzima myslím že sa bojí práve toho, či bude dieťa v poriadku (rázštep pery/podnebia,...)keďže sa asi ani raz nedala tvárička úplne skontrolovať.

marianarem
27. feb 2023

@katka3212 Mojmu tiez nikdy nebola vidiet tvar a vzdy som sa na to pytala, bola som zvedava. Ani ma nenapadlo, ze by to mal byt nejaky problem a ani nebol.