icon

Spánok v 30. týždni tehotenstva

beatrice1111
10. dec 2021

Ahojte som v 30tt a niekedy keď sa snažím prevalit na jeden alebo na druhý bok citim tam take pichanie, ktoré netrvá dlho, je to niečo podobne svalovici akurát to rýchlo prejde. Ma to niekto tiež? Je to Okej? Ďakujem

tinka_1807
10. dec 2021

@beatrice1111 Môžu to byť kľudne čreva, prípadne väzy, ktoré natahujes, alebo zväčšujúca sa maternica. Ja už som si zvykla na všelijaké "pichnutia" pri pohybe a pod. Ono myslím, že kým nemáš nejaké pravidelne intenzívne bolesti, tak to značí jedine to, že bruško ti proste pracuje a rastie a dejú sa tam veci a to nejde bez občasnej bolesti. 🙂

domka222
10. dec 2021

@beatrice1111 buď rada, že sa ešte vládzeš otočiť. Ja som 39tt,ale najradšej by som bola, keby ma už niekto pretáčal 🙈 ja som mala pri prvom také bolesti, ale aj pri státí. Vraj sa naťahujú väzy, ktoré držia maternicu

marianna_peskova
10. dec 2021

Je to vporiadku. Mne sa napríklad ťažko dýcha naboku, keď si nepodložím trochu brucho. To sú tie radosti tehotenstva. 😄

beatrice1111
autor
10. dec 2021

Ďakujem pekne za všetky odpovede 😊

luci_ba
10. dec 2021

@beatrice1111 ja to mavam tiež, som teraz 39tt a už nevládzem spat na chrbate, mam pocit že sa udusím, na pravom boku mi nieje dobre, takže len na lavom boku som a to sa niekedy bábätko tak hlupo uloží že mi ide brucho utrhnut 😆 asi musime len vydržať