icon

Spánok v 36. týždni

bjl0803
30. aug 2020

Ahojte mamičky a budúce mamičky ktorým sa to tiež kráti ... Aj u vás je normálne zaspávanie okolo 1 v noci ?.... Vôbec sa mi nedá zaspať a pritom okolo 18 ledva držím viečka ...o cca 21 ľahnem do postele a nič ....

denden77
30. aug 2020

@bjl0803 ze o 1ej.. to mas super 😁 ja fakt zaspin okolo 4tej 😂😂

bjl0803
autor
30. aug 2020

@denden77 a potom cez deň ako fungujes? Lebo ja si neviem predstaviť od stredy ako budem do školy chodiť s malou a vstávať o 6:30

denden77
30. aug 2020

@bjl0803 ked fakt potiahnem, vstavam o 9tej.. nastastie uz nemam v podstate ziadne povinnosti (toto je prve dieta), cize viac menej uz len funim na gauci a cakam 😁 sem tam ma to zlomi pri citani a hodku si poobede zdriemnem 😁
ono ten spanok uz je kvalitou tak na prd, ze mi ani neprekaza, ze ho je malo 😏

havana40
30. aug 2020

Ja zaspavam najneskor do 3:00 😂😂🙈 neny mi dobre ani tak ani tak, striedam aj na ktorom boku ani na chrbte sa neda a este do toho to horko tak uz ma poraža z toho uz nech je vonku. A dalsia vec ktora ma uplne vytaca je to ze som neskutocne opuchnuta. Vyzeram jak jedna mala spuchnuta bublina. Nohy jak fiona, tvar spuchnuta jak fiona ruky a prsty na rukach uplne. Obrucka mi byvala volna teraz jedine s karbinu.by som ju dala dolu. Fakt sa mi ulavi ked porodim

havana40
30. aug 2020

A tiez ma caka vstavanie s malym do skoly lebo ide do prvej triedy takze netusim jak to dam ale asi si zdriemnem aj potom ked pridem zo skoly a ked sa zacnu uz ucit a bude tam aspon do tej 12. Tento tyzden este nejako vydrzim 🤷‍♀️

andreatytler
31. aug 2020

@bjl0803 To mas zevraj trening na casy ked pride babo. 🙂Mne to takto vysvetlovali. Od 5 mesiaca som spala 4 hodiny denne koli hroznym bolestiam chrbta.