icon

Špinenie v 30. týždni

3. aug 2020

Ahoj, som v 30 tt a dnes som si všimla ze mam slabo ružové špinenie. Je toho malinko ale neviem co to môže byť. Baby z čoho to môže byť? K lekárovy mam ísť zajtra ráno.

miskamichalka
3. aug 2020

Nerobila si nieco namahavejsie? Urcite by som k lekarovi zasla aj hned, pokial sa to objavi znova alebo ked to neprestane. Istota je istota.

autor
3. aug 2020

@miskamichalka no ja stále len ležím pretože mám problémy s krckom akurát na WC jest a späť do postele. Včera som bola akurát na zmrzku trosku ma aj v triasli v aute v rade som čakala ale nič strašné tak neviem ci to môže byť stoho :/

pralinka25
3. aug 2020

tiez som to mala presne takto. mala som kludovy rezim kvoli skracujucemu krcku a okolo 30tt som mala ruzovy vytok. na najblizsej poradni ktora bola tak o 3 dni som to spomenula dr. vtedy mi zistil mykozu (hoci priznaky som nemala) a este viac skrateny krcok. nasadil mi lieky na mykozu a progesteron. odvtedy som spinenie nemala ale krcok sa pomalinky aj tak skracuje dalej.

autor
3. aug 2020

@pralinka25 no ja len dúfam ze ten krcok mi vydrží..

miskamichalka
3. aug 2020

Podla mna len oddychuj a zmrzku nech ti prinesu 🙂 tolko este vydrzis. Drz sa

autor
4. aug 2020

@pralinka25 no tak nakoniec aj ja mam mykozu. Bez príznakov. Dostala som masticku.

pralinka25
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
4. aug 2020

tak to je ten lepsi pripad. tiez som o tej mykoze ani netusila a ani netusim ako som k nej prisla kedze len doma lezim kvoli krcku ani sex nemame kedze mam rizikove tehu. ale kazdopadne po vylieceni mi aj spinenie preslo. tak snad to tak bude aj u teba.