icon

Spotrebovaný krčok maternice v 37. týždni

lujza16
15. feb 2025

Ahojte, som na rizikovom od 27tt, brala som Utrogestestan na udrzanie kedze som mala skrateny krcok na 1.9cm. Utrogestan som vysadila pred vyse tyzdnom a podla doktorky predvcerom, mam uz krcok takmer spotrebovany no neotvaram sa. S Utrogestanom mi krcok drzal nezmeneny cca 2 mesiace a teraz v priebehu vyse tyzdna po vysadeny sa uplne skratil. Momentalne som presne 37+0tt. Chcem sa spytat ako dlho ste vydrzali vy v takejto situacii? Viem ze rodit v 37tt je ok a babo je uz donosene no predsa by som rada este chvilu vydrzala kedze mame zatial cca 2600g a este by som chcela aby babo trosku pribralo kym sa vypyta na svet. Momentalne citim len bolest v krizoch, nie pravidelnu ale stalu a sem tam pobolievanie v podbrusku alebo pichnutie v posve.

kiki68
16. feb 2025

@lujza16 to moze aj dva tyzdne byt takto, kym nerupne voda, tak sa nic nedeje. Vela zien chodi uz na par cm otvorenych a ani nevedia.

martina_hod
22. feb 2025

@lujza16 so spotrebovanym krckom vydrzala kamaratka od 33tt do 40tt a co sa vahy tyka myslim si, ze ma babo viac ako len 2600g nakolko merania v tomto tyzdni mavaju odchylky aj 500g … hlavne s kludom, bez stresu a ked vladzete tak normalne fungovat …

any_soj
28. feb 2025

@lujza16 si v 38. týždni, dieťa je už donosené